Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:nos ze soba dyktafon albo kamere niech swoje robi a ty mozesz lezec rozglabana pod stolem
najwyzej z reklamowka na kolanach bede siedziec
-
Rudzia wrote:Mowila ze da mi odpowiedz jak najszybciej sie da.. ja jej powiedzialam ze planuje przeprowadzke za miesiac albo dwa wiec jak teraz niw beda potrzebowac to moze za miesiac beda
jestem dobrej mysli.. chociaz nic mi nie wychodzi wiec nie wiem..
Bo pamiętam że bałaś się reakcji ojca
-
amelia04072006 wrote:to jest zaleta kazdej baby
chociaż facety myślą inaczej
totalnie genralnie jak widzi ze o glupote sie focham to ma to w powazaniu
dlatego wole powiedziec mezu mam chcicehehe choc wczoraj to on przyszeld i mowie wiesz co .. wytarczy ze poptrze na ciebei i juz mi sie cche
a swoja droga mam zboczenie jakies bo jak widze mojego meza w spodniach roboczych .. wiecie takie szare w mnostwem kieszonek.. to mnie odrazu chcica taka biere ze bym na niego wskoczyla z miejscashimmer_lip, mik82 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:tyż prowda , zapomnialam
Dlatego tak dobrze nam tu razem:-)
shimmer_lip, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:Rudzia a Ty rodzicom już powiedziałaś że dziadkami bedą?
Bo pamiętam że bałaś się reakcji ojca
Nie jeszcze.. chce najpierw ogarnac sobie mieszkanie pracy i wszystko zeby widzieli ze mimo wszystko sobie radze.. zeby nie mysleli ze bede liczyc tylko na nich.. mamie chce powiedziec najpierw.. ale co juz sie zbiwram do powiedzenia to wymiekam..amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:choc moj maz na moje fochy nie reaguje
totalnie genralnie jak widzi ze o glupote sie focham to ma to w powazaniu
dlatego wole powiedziec mezu mam chcicehehe choc wczoraj to on przyszeld i mowie wiesz co .. wytarczy ze poptrze na ciebei i juz mi sie cche
a swoja droga mam zboczenie jakies bo jak widze mojego meza w spodniach roboczych .. wiecie takie szare w mnostwem kieszonek.. to mnie odrazu chcica taka biere ze bym na niego wskoczyla z miejscamyslalam ze jestem nienormalna
Ania_84 lubi tę wiadomość