Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też z kawą..
Dzisiaj jestem jakaś niedorobiona...Nic mi się nie chce i tak dziwnie się czuję... Chyba deprecha jesienna mnie dopada
Niech już u mnie się wszystko wyjaśni, bo polazłabym sobie na saune i basen a tak muszę czekać.. Brzuch boli mnie małpowo, cały czas mam wrażenie, że zaraz mnie zaleje.. Ehhh... Nienawidzę jesieni...
Amelia opowiadaj co u Ciebie, bo widziałam, że jesteś gdzieś na łajzach
Asha oby szybko Ci przeszło smutanie, to samo Mik... Tulam :*
Gigsa co u Ciebie Słońce? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Ja też z kawą..
Dzisiaj jestem jakaś niedorobiona...Nic mi się nie chce i tak dziwnie się czuję... Chyba deprecha jesienna mnie dopada
Niech już u mnie się wszystko wyjaśni, bo polazłabym sobie na saune i basen a tak muszę czekać.. Brzuch boli mnie małpowo, cały czas mam wrażenie, że zaraz mnie zaleje.. Ehhh... Nienawidzę jesieni...
Amelia opowiadaj co u Ciebie, bo widziałam, że jesteś gdzieś na łajzach
Asha oby szybko Ci przeszło smutanie, to samo Mik... Tulam :*
Gigsa co u Ciebie Słońce?
Hey...jestem pewna ze na basen mozesz isc...kobiety w ciazy chodza...wiec jakby co to nie ma powodu zebys nie szlawidze dol wszystkim sie udziela
masakra
miejmy nadzieje ze u ciebie zilelono sie to skonczy
innym oczywiscie tez tego zycze...Izka bidulka tez czeka...ja to dopiero cholera trafia, bo ani w jedna ani w druga
Jakis caly ten miesiac dupawy...niech juz sie skonczy wreszciemoze cos sie wtedy ruszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey...jestem pewna ze na basen mozesz isc...kobiety w ciazy chodza...wiec jakby co to nie ma powodu zebys nie szla
widze dol wszystkim sie udziela
masakra
miejmy nadzieje ze u ciebie zilelono sie to skonczy
innym oczywiscie tez tego zycze...Izka bidulka tez czeka...ja to dopiero cholera trafia, bo ani w jedna ani w druga
Jakis caly ten miesiac dupawy...niech juz sie skonczy wreszciemoze cos sie wtedy ruszy
Bardziej mi zależy na tej saunie niż na basenieI chyba trochę mnie przerażają infekcje pobasenowe
No Izka to wogóle ma nieciekawie... Nie zazdroszczę Jej tej sytuacji...
Fakt - wrzesień jest jakiś niesprzyjający... -
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Bardziej mi zależy na tej saunie niż na basenie
I chyba trochę mnie przerażają infekcje pobasenowe
No Izka to wogóle ma nieciekawie... Nie zazdroszczę Jej tej sytuacji...
Fakt - wrzesień jest jakiś niesprzyjający...
No jakos w tym miesiacu duzo zlych rzeczy sie wydarzylo...miejmy nadzieje, ze bedzie juz coraz lepiej teraz
Trzymam kciuki za was wszystkie
Kiedy masz @ miec w sobote? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:U mnie to wszystko jest jakieś popieprzone... Już nic nie wiem... Mierzę dopiero 2-gi miesiąc, jeden bezowulacyjny więc nie wiem nic..
16-17 to dlugo na fl...mozliwe ze jak ma przyjsc to szybciej bedzie, ale oby wogole jej nie bylobo my idziemy razem i ja juz bede miec dzisiaj albo jutro wiec watpie zebys ty miala miec dopiero w sobote....ale to tylko moje przemyslenie....ale zycze ci zeby wogole jej nie bylo