Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też z kawą..
Dzisiaj jestem jakaś niedorobiona...
Nic mi się nie chce i tak dziwnie się czuję... Chyba deprecha jesienna mnie dopada
Niech już u mnie się wszystko wyjaśni, bo polazłabym sobie na saune i basen a tak muszę czekać.. Brzuch boli mnie małpowo, cały czas mam wrażenie, że zaraz mnie zaleje.. Ehhh... Nienawidzę jesieni... 
Amelia opowiadaj co u Ciebie, bo widziałam, że jesteś gdzieś na łajzach
Asha oby szybko Ci przeszło smutanie, to samo Mik... Tulam :*
Gigsa co u Ciebie Słońce? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Ja też z kawą..
Dzisiaj jestem jakaś niedorobiona...
Nic mi się nie chce i tak dziwnie się czuję... Chyba deprecha jesienna mnie dopada
Niech już u mnie się wszystko wyjaśni, bo polazłabym sobie na saune i basen a tak muszę czekać.. Brzuch boli mnie małpowo, cały czas mam wrażenie, że zaraz mnie zaleje.. Ehhh... Nienawidzę jesieni... 
Amelia opowiadaj co u Ciebie, bo widziałam, że jesteś gdzieś na łajzach
Asha oby szybko Ci przeszło smutanie, to samo Mik... Tulam :*
Gigsa co u Ciebie Słońce?
Hey...jestem pewna ze na basen mozesz isc...kobiety w ciazy chodza...wiec jakby co to nie ma powodu zebys nie szla
widze dol wszystkim sie udziela
masakra
miejmy nadzieje ze u ciebie zilelono sie to skonczy
innym oczywiscie tez tego zycze...Izka bidulka tez czeka...ja to dopiero cholera trafia, bo ani w jedna ani w druga 
Jakis caly ten miesiac dupawy...niech juz sie skonczy wreszcie
moze cos sie wtedy ruszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Hey...jestem pewna ze na basen mozesz isc...kobiety w ciazy chodza...wiec jakby co to nie ma powodu zebys nie szla
widze dol wszystkim sie udziela
masakra
miejmy nadzieje ze u ciebie zilelono sie to skonczy
innym oczywiscie tez tego zycze...Izka bidulka tez czeka...ja to dopiero cholera trafia, bo ani w jedna ani w druga 
Jakis caly ten miesiac dupawy...niech juz sie skonczy wreszcie
moze cos sie wtedy ruszy 
Bardziej mi zależy na tej saunie niż na basenie
I chyba trochę mnie przerażają infekcje pobasenowe 
No Izka to wogóle ma nieciekawie... Nie zazdroszczę Jej tej sytuacji...
Fakt - wrzesień jest jakiś niesprzyjający...
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Bardziej mi zależy na tej saunie niż na basenie
I chyba trochę mnie przerażają infekcje pobasenowe 
No Izka to wogóle ma nieciekawie... Nie zazdroszczę Jej tej sytuacji...
Fakt - wrzesień jest jakiś niesprzyjający...
No jakos w tym miesiacu duzo zlych rzeczy sie wydarzylo...miejmy nadzieje, ze bedzie juz coraz lepiej teraz
Trzymam kciuki za was wszystkie
Kiedy masz @ miec w sobote? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:U mnie to wszystko jest jakieś popieprzone... Już nic nie wiem... Mierzę dopiero 2-gi miesiąc, jeden bezowulacyjny więc nie wiem nic..
16-17 to dlugo na fl...mozliwe ze jak ma przyjsc to szybciej bedzie, ale oby wogole jej nie bylo
bo my idziemy razem i ja juz bede miec dzisiaj albo jutro wiec watpie zebys ty miala miec dopiero w sobote....ale to tylko moje przemyslenie....ale zycze ci zeby wogole jej nie bylo
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH