Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Gdzie są wszyscy?
Asha wczoraj wyszła po angielsku i dziś tempki nie ma na wykresie! Asia wszystko ok?
Amelia nie chowaj się.
Katjaa ja też myślę, że tak po prostu miało być. Może musicie zupełnie poważnie oboje coś ostatecznie postanowić odnśnie Waszego życia. To schodzenie się i rozchodzenie żadnemu z Was i Waszym dzieciom nie służy:-(
Gigsa idziesz w góręZagnieżdżenie?
Sylwia już przebieram nóżkami na Twój test:-)
Dotik daj znać jak sytuacja po usg.
Iza tulam:-(
Rudzia kolejnych II trymestrów zdrowych i szczęśliwych Ci życzę i Twojemu MaleństwuRudzia lubi tę wiadomość
-
Witam drogie panie....widze nic zielonego sie jeszcze nie dzieje niestety
jakas porazka w tym miesiacu
Sylwia i Mik w was nadzieja
U mnie @ dzisiaj albo jutro najpozniej...
Wczorj mielismy rocznice wiec troche czasu razem spedzilismydziiaj stary tez ma wolne, wiec podejrzewam tez mnie za bardzo tutaj nie bedzie, ale bede do was zagladac
Troche dola lapieale przejdzie mi..niewazne
caluski kobitki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 09:32
mik82 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Witam drogie panie....widze nic zielonego sie jeszcze nie dzieje niestety
jakas porazka w tym miesiacu
Sylwia i Mik w was nadzieja
U mnie @ dzisiaj albo jutro najpozniej...
Wczorj mielismy rocznice wiec troche czasu razem spedzilismydziiaj stary tez ma wolne, wiec podejrzewam tez mnie za bardzo tutaj nie bedzie, ale bede do was zagladac
Troche dola lapieale przejdzie mi..niewazne
caluski kobitki
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Wiecie co? Mi się tak płakać chce przed tym testowaniem że szok. Już mnie zaciska na samą myśl:-( Jak patrzę na ten wykres to serce ma nadzieję, że się udało, ale zaraz rozum mówi: babo wyluzuj to tylko luteina, bo nie masz nawet najmniejszych objawów ciążowych, nic....
Ojjj czuję, że odchoruję ten cykl -
mik82 wrote:Wiecie co? Mi się tak płakać chce przed tym testowaniem że szok. Już mnie zaciska na samą myśl:-( Jak patrzę na ten wykres to serce ma nadzieję, że się udało, ale zaraz rozum mówi: babo wyluzuj to tylko luteina, bo nie masz nawet najmniejszych objawów ciążowych, nic....
Ojjj czuję, że odchoruję ten cykl
Tulam kochananawet nie bede cie nastawiac na nic bo wiem jak to boli
mam tylko nadzieje, ze bedzie dobrze i tego ci zycze...najgorzej wlasnie jak wykres jest ladny, a potem leci na pysk
bo sobie czlowiek tylko nadzieje robi....ja juz na wykres wogole uwagi nie zwracam
przykre ale prawdziwe
tulam kochana
-
Asha wrote:Tulam kochana
nawet nie bede cie nastawiac na nic bo wiem jak to boli
mam tylko nadzieje, ze bedzie dobrze i tego ci zycze...najgorzej wlasnie jak wykres jest ladny, a potem leci na pysk
bo sobie czlowiek tylko nadzieje robi....ja juz na wykres wogole uwagi nie zwracam
przykre ale prawdziwe
tulam kochana
dobrego dnia dziewczyny, ja zajrzę jutro bo mnie na smuty wzięło, buzi... -
mik82 wrote:dzięki za wsparcie...jak dobrze że ktoś to rozumie i nie wkręca...ja na wykres też raczej nie patrzę, ale siłą rzeczy jak wygląda lepiej niż poprzednie to jednak myśli się kotłują cholernie
dobrego dnia dziewczyny, ja zajrzę jutro bo mnie na smuty wzięło, buzi...
Trzymaj sie cieplo...jestem z toba...tulam