Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Dotik ja bardzo chętnie
a Twój sierściuch to on czy ona i jak się zapatruje na małe pierdoły co mu się kręcą między łapami i usiłują zjeść??? Bo moje gówno chce pożreć wszystko co jest od niej większe
zupełnie jej nie zsocjalizowałam
(jest takie słowo zsocjalizowałam???)
mój to chłopak, upośledzony z dekaraczej mniejsze ignoruje, czasem pobiega razem
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Jestem,
Test negatyw, juz mnie oczy bolą od wgapiania sie w niego i lamp mi brakuje w chałupie...
Tak wiec dupa bladadla pewności zrobię jeszcze rano ale to podejrzewam tylko formalność...pewnie shimmer miała racje z tymi pinkami, chociaż mnie dotąd nie oszukał...no ale wczoraj to po czasie było wiec nie wiem na co ja liczylam...
No także tego, jutro naleje sobie jakiegoś whiskacza na to konto...
A w ogole to padam na pysk i muszę sie wcześniej czyli zaraz położyć...to wstawanie o 4.30 mnie wykończyć...hhaaha a jeszcze jak wróciłam do domu to mojemu sie na bzykanie zebrało...taaa -
Ojjj Izaa tulam :*
Wiecie co.. wydaje mi sie ze mojego dzidzia serduszko za wolno pika.. ogladalam filmiki na youtube jak dziewczyny pokazywaly jak ich dzidzia pika i ich serduszka bily szybciej...
Martwie siemoglam kupic taki co pokazuje ile na minute bije
Iza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Jestem,
Test negatyw, juz mnie oczy bolą od wgapiania sie w niego i lamp mi brakuje w chałupie...
Tak wiec dupa bladadla pewności zrobię jeszcze rano ale to podejrzewam tylko formalność...pewnie shimmer miała racje z tymi pinkami, chociaż mnie dotąd nie oszukał...no ale wczoraj to po czasie było wiec nie wiem na co ja liczylam...
No także tego, jutro naleje sobie jakiegoś whiskacza na to konto...
A w ogole to padam na pysk i muszę sie wcześniej czyli zaraz położyć...to wstawanie o 4.30 mnie wykończyć...hhaaha a jeszcze jak wróciłam do domu to mojemu sie na bzykanie zebrało...taaaIza75 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ojjj Izaa tulam :*
Wiecie co.. wydaje mi sie ze mojego dzidzia serduszko za wolno pika.. ogladalam filmiki na youtube jak dziewczyny pokazywaly jak ich dzidzia pika i ich serduszka bily szybciej...
Martwie siemoglam kupic taki co pokazuje ile na minute bije
-
Mik mam pytanie z serii glupawych. Jak aplikujesz lutkę to używasz tego ustrojstwa czy ręcznie ? I jak głęboko ja wkładasz ? Przed szyjkę czy gdzieś obok?
Tylko proszę się nie śmiać -
nick nieaktualnyWitam się wieczorkiem
Byłam na spacerku i jestem wykończona...
Zaraz prysznic i do wyrka.
Asha gdzie żeś polazła?Amelia? Dziewuchy co się dzieje?
gigsa wrote:Mój dziś odbył rozmowę ( czytaj kłótnie ) z teściową i jestem z niego dumna
Czyżby mąż robił postępy?
Rudzia nie denerwuj się... Nie używaj za często tego ustrojstwa, bo w paranoje popadnieszI cholernie Ci zazdroszczę
Katja trzymam kciukiWybierasz się na bete?
-
mik82 wrote:Palcem ją aplikuje bez tego sprzętu dołączonego:-) I najgłębiej jak dam radę Czasem obok szyjki a czasem przed nie ma znaczenia dla mnie
-
nick nieaktualny