Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
moze to i lepiej jak dostane bo gin nie pozwolil mi sie starac narazie....bo maz ma dyszo uszkodzonych plemnikow tylko 2% prawidlowych ..a ze wizyta byla w dni plodne to jest szans na ciaze..tzn na usg jeszcze nie pekl pecherz ale plemniory zyja do 3dni...
[/url]
-
zetaaa wrote:moze to i lepiej jak dostane bo gin nie pozwolil mi sie starac narazie....bo maz ma dyszo uszkodzonych plemnikow tylko 2% prawidlowych ..a ze wizyta byla w dni plodne to jest szans na ciaze..tzn na usg jeszcze nie pekl pecherz ale plemniory zyja do 3dni...
A gdybys zaszla w ciaze ? To co by sie moglo stac? Poronienie czy co? -
rudzia powiedzial ze moglabym poronic bo juz mialam 2razy test pozytywny i okres przyszedl..zeby wiesz uniknac poronienia w piz tyg powiedzial ze staranie nie jest wslazane dopuki sie nie wyjsni dlaczego nasienie jest takie slabe...napewni bylo Apalenie bi leukocyty wyszly dostal antybiotyk i czekamy n hirmony
[/url]
-
zetaaa wrote:rudzia powiedzial ze moglabym poronic bo juz mialam 2razy test pozytywny i okres przyszedl..zeby wiesz uniknac poronienia w piz tyg powiedzial ze staranie nie jest wslazane dopuki sie nie wyjsni dlaczego nasienie jest takie slabe...napewni bylo Apalenie bi leukocyty wyszly dostal antybiotyk i czekamy n hirmony
Ojejj to straszne... No ale to tez nie jest pewne, bo skoro 2% jest okej? To moze akurat na mecie byl ten zdrowy?
nie zalamuj sie i moze zrob testa? Chociaz to musi byc okropne uczucie zobaczyc dwie kreski a potem dostac @ ...
-
zetaaa wrote:gigsa.no ja widze u ciebie ladny spadek i skok
-
gigsa wrote:Tak, ale jak jest spadek na wykresach to zawsze jeden dzień, a u mnie już drugi dzień spada. Zobaczymy jutro. I tak już nic na to nie poradzę
A widzialas moj wykres ciazowy?heh
mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To pewnie zależy od organizmu. Jedna będzie miała czerwone, inna brązowe, a jeszcze inna wcale nie będzie miała
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Ale dużo miałaś tego brązowego? Bo ja wstałam i jednorazowo miałam i nie były to 3 kropeczki ale nie było też tego tak dużo by podpaska była potrzebna...
Ja mialam pare plamek w ciagu calego dnia...
-
dotik wrote:Ty masz futro ja mam futro, możnaby wspólny sierściuchowy spacer zrpbić
a Twój sierściuch to on czy ona i jak się zapatruje na małe pierdoły co mu się kręcą między łapami i usiłują zjeść??? Bo moje gówno chce pożreć wszystko co jest od niej większe
zupełnie jej nie zsocjalizowałam
(jest takie słowo zsocjalizowałam???)
dotik lubi tę wiadomość