SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    To nie marudz, Ty mozesz byc kolejnym hehe :P
    Ej no zazdroszczę Ci normalnie :P ja mam za gruby brzusio żeby coś przez niego słyszeć na tym etapie :D a poza tym mam łożysko na tylnej stronie macicy a dzidziek mały więc trudno by go było usłyszeć.

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz znowu Go sluchalam bo siostrze pokazac chcialam :) nie moglam Go znowu znalezc :) ale sie udalo :) ja tez mam spory brzuszek a mimo to sie udalo :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Teraz znowu Go sluchalam bo siostrze pokazac chcialam :) nie moglam Go znowu znalezc :) ale sie udalo :) ja tez mam spory brzuszek a mimo to sie udalo :)
    Ja mam gdzieś stetoskop po babci :) taki do mierzenia ciśnienia :) za kilka tygodni zobaczę czy da radę :D

Rudzia lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pochlonelam pczke cuastek i brzuch mnie zaczol bolec na okres wiec to juz okres napewno jak ci miesiac..j juz w sumie czekac nie bede w przyszlych miesuacach dopuki sie nie wyjasni czemu jest tak zle....to byl mij ostatni mc wyczekiwani czy bedzie malpa czy nie....az zal pisac i zly sie cisna...

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zeta aa życzę Ci żeby jak najszybciej się wszystko wyjaśniło i żebyście mogli znów zacząć starania

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • pompon Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem babki. Ale mnie kawałek czasu ni było Wybaczcie, ale u mnie haftowanie non stop-w niedziel podwójnie w pracy, codziennie mnie ta przyjemnc spotyka, brak mocy totalny. Ledwo do szkoły się dowlekam, zmaiast tryskać energią to powetrze ze mnnie uleciało i na nic siły. No ale nie narzekam, niech dzidziek zdrowo rośnie. Jeszcze od kilu dni taki ból mi wsedł w kręgołupo po lewej stonie nisko i promieniuje na pośladek, biodro nogę i ciężko cokolwiek robić,nawet chodzić nie wiem czy się martwić tym? Chodzę styrana.

Widzę, że tu niezłe emocje testowe. Izka dajesz dajesz, a otem grzecznie w rządku reszta.

Rudzia same pozytywne wieści, niesamowicie się cieszę :) i zazdroszczę podsłuchiwania dzidziolka. SHimmer wy tez tam zdrowo rośnijcie.

Katjaa lubi tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • pompon Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02b27e0028e2.jpg

A to mój Ktosiek :) :) :)

Rudzia, mik82, Sylwia87 lubią tę wiadomość

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pompon wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/02b27e0028e2.jpg

A to mój Ktosiek :) :) :)
    No przepiękny Ktosiek :)

pompon lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pompon wrote:
    Cześć i czołem babki. Ale mnie kawałek czasu ni było Wybaczcie, ale u mnie haftowanie non stop-w niedziel podwójnie w pracy, codziennie mnie ta przyjemnc spotyka, brak mocy totalny. Ledwo do szkoły się dowlekam, zmaiast tryskać energią to powetrze ze mnnie uleciało i na nic siły. No ale nie narzekam, niech dzidziek zdrowo rośnie. Jeszcze od kilu dni taki ból mi wsedł w kręgołupo po lewej stonie nisko i promieniuje na pośladek, biodro nogę i ciężko cokolwiek robić,nawet chodzić nie wiem czy się martwić tym? Chodzę styrana.

Widzę, że tu niezłe emocje testowe. Izka dajesz dajesz, a otem grzecznie w rządku reszta.

Rudzia same pozytywne wieści, niesamowicie się cieszę :) i zazdroszczę podsłuchiwania dzidziolka. SHimmer wy tez tam zdrowo rośnijcie.
    Dziś całkiem nieźle :) do tej pory tylko raz tuliłam kibel :) i odliczam dni i godziny do II trymestru :) więc bardzo dobrze rozumiem co czujesz :)

pompon lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomponek ja tez Cie bardzo dobrze rozumiem :) na szczescie mdlosci mi juz przeszly i czuje sie coraz lepiej :) jutro zaczynam II trymestr!!! :)

shimmer_lip, pompon lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • pompon Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajecie nadzieję dziewczyny, że będzie powoli co raz lepiej ;) A brzuszki zaokrąglone jużco nie co ?

dqprpx9ipz8r5pqs.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pompon wrote:
    Dajecie nadzieję dziewczyny, że będzie powoli co raz lepiej ;) A brzuszki zaokrąglone jużco nie co ?

U mnie to bardziej taki napuchniety jak by :( pewnie dlugoo poczekam na brzuszek.. :( pierwsza ciaza to tak bywa.. ehh

l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pompon wrote:
    U mnie najbardziej widać jak leżę na plecach. Normalnie brzuch się rozpłaszczał cały a teraz nad kością łonową a pod pępkiem jest gula :D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mozecie mi mowic ze to nie mozliwe ze czuje dziecko! Ale ja wiem ze to On! Znowu poczulam takie leciutki wibracje przez chwilke.. leze sobie i polozylam reke tam gdzie wylapywalo serduszko dzis i wtedy to poczulam! :)

shimmer_lip lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed chwila przyszedł do mnie kierownik zmiany i pogratulował mi ciąży. ......
    Jednak plota ma potężna siłę no i tydzień zwolnienia ;)

6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:

Dal Ci wolne z powodu ciazy? ;>

l22njw4zq8sux6j8.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    O masz :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Dal Ci wolne z powodu ciazy? ;>
    Nie. Miałam jelitowkę i byłam przeziębienia i dostałam od lekarza tydzień zwolnienia, a w pracy już plotki że to nie jelitówka tylko żygam, bo w ciąży jestem. Masakra :) uśmiałam się ale nie wiem czy mi uwierzył

Rudzia lubi tę wiadomość

zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gigsa wrote:
    Nie. Miałam jelitowkę i byłam przeziębienia i dostałam od lekarza tydzień zwolnienia, a w pracy już plotki że to nie jelitówka tylko żygam, bo w ciąży jestem. Masakra :) uśmiałam się ale nie wiem czy mi uwierzył
    A moze to dobra wróżba :)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe sila plotki :D no ale w suumie nic nie wiadomo Gigsik :P

l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 1241 1242 1243 1244 1245 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak interpretować wynik testu ciążowego i co robić dalej?

Testy ciążowe są jednymi z najczęściej stosowanych narzędzi diagnostycznych w warunkach domowych. Choć ich obsługa wydaje się prosta, interpretacja wyniku może wzbudzać wiele pytań - zwłaszcza gdy rezultat jest niejednoznaczny, pojawia się wcześniej niż zaleca producent lub gdy towarzyszą mu objawy wymagające szerszej oceny medycznej. Zrozumienie działania testów wykrywających gonadotropinę kosmówkową (hCG), a także świadomość ograniczeń tych metod pozwala trafniej ocenić sytuację i podjąć odpowiednie kroki.

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ