Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:To nie marudz, Ty mozesz byc kolejnym hehe
ja mam za gruby brzusio żeby coś przez niego słyszeć na tym etapie
a poza tym mam łożysko na tylnej stronie macicy a dzidziek mały więc trudno by go było usłyszeć.
-
Rudzia wrote:Teraz znowu Go sluchalam bo siostrze pokazac chcialam
nie moglam Go znowu znalezc
ale sie udalo
ja tez mam spory brzuszek a mimo to sie udalo
taki do mierzenia ciśnienia
za kilka tygodni zobaczę czy da radę
Rudzia lubi tę wiadomość
-
pochlonelam pczke cuastek i brzuch mnie zaczol bolec na okres wiec to juz okres napewno jak ci miesiac..j juz w sumie czekac nie bede w przyszlych miesuacach dopuki sie nie wyjasni czemu jest tak zle....to byl mij ostatni mc wyczekiwani czy bedzie malpa czy nie....az zal pisac i zly sie cisna...
[/url]
-
Cześć i czołem babki. Ale mnie kawałek czasu ni było Wybaczcie, ale u mnie haftowanie non stop-w niedziel podwójnie w pracy, codziennie mnie ta przyjemnc spotyka, brak mocy totalny. Ledwo do szkoły się dowlekam, zmaiast tryskać energią to powetrze ze mnnie uleciało i na nic siły. No ale nie narzekam, niech dzidziek zdrowo rośnie. Jeszcze od kilu dni taki ból mi wsedł w kręgołupo po lewej stonie nisko i promieniuje na pośladek, biodro nogę i ciężko cokolwiek robić,nawet chodzić nie wiem czy się martwić tym? Chodzę styrana.
Widzę, że tu niezłe emocje testowe. Izka dajesz dajesz, a otem grzecznie w rządku reszta.
Rudzia same pozytywne wieści, niesamowicie się cieszęi zazdroszczę podsłuchiwania dzidziolka. SHimmer wy tez tam zdrowo rośnijcie.
Katjaa lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Cześć i czołem babki. Ale mnie kawałek czasu ni było Wybaczcie, ale u mnie haftowanie non stop-w niedziel podwójnie w pracy, codziennie mnie ta przyjemnc spotyka, brak mocy totalny. Ledwo do szkoły się dowlekam, zmaiast tryskać energią to powetrze ze mnnie uleciało i na nic siły. No ale nie narzekam, niech dzidziek zdrowo rośnie. Jeszcze od kilu dni taki ból mi wsedł w kręgołupo po lewej stonie nisko i promieniuje na pośladek, biodro nogę i ciężko cokolwiek robić,nawet chodzić nie wiem czy się martwić tym? Chodzę styrana.
Widzę, że tu niezłe emocje testowe. Izka dajesz dajesz, a otem grzecznie w rządku reszta.
Rudzia same pozytywne wieści, niesamowicie się cieszęi zazdroszczę podsłuchiwania dzidziolka. SHimmer wy tez tam zdrowo rośnijcie.
do tej pory tylko raz tuliłam kibel
i odliczam dni i godziny do II trymestru
więc bardzo dobrze rozumiem co czujesz
pompon lubi tę wiadomość
-
pompon wrote:Dajecie nadzieję dziewczyny, że będzie powoli co raz lepiej
A brzuszki zaokrąglone jużco nie co ?
U mnie to bardziej taki napuchniety jak bypewnie dlugoo poczekam na brzuszek..
pierwsza ciaza to tak bywa.. ehh
-
pompon wrote:Dajecie nadzieję dziewczyny, że będzie powoli co raz lepiej
A brzuszki zaokrąglone jużco nie co ?
-
Mozecie mi mowic ze to nie mozliwe ze czuje dziecko! Ale ja wiem ze to On! Znowu poczulam takie leciutki wibracje przez chwilke.. leze sobie i polozylam reke tam gdzie wylapywalo serduszko dzis i wtedy to poczulam!
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
przed chwila przyszedł do mnie kierownik zmiany i pogratulował mi ciąży. ......
Jednak plota ma potężna siłę no i tydzień zwolnienia -
Rudzia wrote:Dal Ci wolne z powodu ciazy? ;>
uśmiałam się ale nie wiem czy mi uwierzył
Rudzia lubi tę wiadomość