Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Bo się ponad godzinę przed mierzeniem tempki przebudziłam i z 10-15 minut trwało zanim znów zasnęłam więc nie było 3 godzin snu przed pomiarem
-
gigsa wrote:wiem, że tempka to nie wszystko, ale mam takie momenty, że wkurw mnie łapie na to wszystko
gigsa lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:No ten wykres zupełnie sprzeczny z tym co czuje, a czuje że ciąży znów nie ma. No i musiałam wykres na tablicy zablokować Nie żeby mnie ktoś wkurzał, ale już nie mogłam tego czytać bo wkręcenia zaczęłam dostawać. Wolę wierzyć w swoje odczucia.
Nooooo...wiem jak to jest...czytac sie czasami tego nie da...moze to okropnie zabrzmi, ale czlowiek jest przekonany, ze nic z tego i w zasadzie chce w to wierzyc zeby potem zebow w sciane. Nie wkladac a dookola wszyscy tylko o tym samym...ciezko to zniesc....tulam kochana...ja juz seie nauczylam to zlewacale doskonale cie rozumiem
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Wiem, że za wcześnie, ale już boli. Ostatnią lutkę biorę w niedzielę. @ powinna być 2 października w czwartek. Czyli pewnie 1 października już zacznie się lekkie plamienie
gigsa lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:ja w domu mam tylko storczyki i rosną pięknie, ale na balkonie dupa. Co roku coś kupuję i mi pada
Wróciliśmy z urlopu i już wiedziałam co się święci. Teraz został sam kij
A jakiego masz storczyka...ja tez mam cztery
To jak to jest ze storczyki ci rosna a reszta nie -
nick nieaktualnyAsha wrote:Oj w kuchni to ja tez lubie, a zazwyczaj wlasnie jak niby to nic nie ma i wtedy trzeba obiad wymyslac...cos z niczego...nie lubie gotowac z przepisow sama zawsze wymyslam
Najlepsze jest gotowanie czegoś z niczego. I nie kupuję mieszanek przypraw tylko sama mieszamAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A jakiego masz storczyka...ja tez mam cztery
To jak to jest ze storczyki ci rosna a reszta nie
Wszystkie storczyki mi popadałU mnie najlepiej rośnie zumioculcas, benjamin i taki jeszcze jeden wielki, nie wiem jak się nazywa, ale ten to rośnie z dnia na dzień
A z tym benjaminem to też mam zagwozdkę, bo niby nie lubią przeciągów, dotykania itd, a ja z moim robię dosłownie wszystko - myję do pod prysznicem, stoi w łazience przy oknie i często w przeciągu, podlewam jak sobie przypomnę o nim, obracam co chwilę i rośnie jak szalonyA kupiłam go w tesco na wyprzedaży za 5 zł, bo padał
-
Asha wrote:Nooooo...wiem jak to jest...czytac sie czasami tego nie da...moze to okropnie zabrzmi, ale czlowiek jest przekonany, ze nic z tego i w zasadzie chce w to wierzyc zeby potem zebow w sciane. Nie wkladac a dookola wszyscy tylko o tym samym...ciezko to zniesc....tulam kochana...ja juz seie nauczylam to zlewac
ale doskonale cie rozumiem
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Ja mam pierwszy raz taki "ciążowy wykres" więc komentarzy się posypało a ja jeszcze nie jestem przyzwyczajona do tego dlatego mnie to boli, bo wiem że upadek na mordę po takich rokowaniach wszystkich wokoło będzie bolał podwójnie. Ja sama też przecież komentuję takie wykresy i wiem co się nasuwa w głowie dlatego musiałam usunąć z tablicy. Wy na forum widzicie miniaturkę i wystarczy
Albo po prostu udostępnić tylko przyjaciółkom.. -
nick nieaktualny
-
Asha wrote:A jakiego masz storczyka...ja tez mam cztery
To jak to jest ze storczyki ci rosna a reszta nie -
Sylwia87 wrote:Czaje się na pościel w Home&You, kupowała któraś? Mają teraz promocje druga za -70%.. Z 280 wychodzi 180...
Mam też kilka ręczników kąpielowych i też są okWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 12:18
mik82, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Czaje się na pościel w Home&You, kupowała któraś? Mają teraz promocje druga za -70%.. Z 280 wychodzi 180...
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Mam 7 białych storczyków i tylko storczyków, bo innych nie lubię mieć w domu. Storczyki zawsze mi ładnie rosną. Ale na balkonie to już co innego, ale tam nic nie chce przetrwać. Nie mam pojęcie dlaczego
A przyglądałaś się roślinom na balkonie? Może jakiegoś szkodnika łapią albo jakąś chorobę? -
nick nieaktualnygigsa wrote:Ja mam i dobrze się sprawujemik82 wrote:Ja kupowałam też w promocji rok temu za 150 zł 200x220 i jestem mega zadowolona
Dzięki dziewczynyW takie razie będę molestować małża jak wróci
Przesyłka jest za darmo więc się opłaca.
mik82 lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Albo po prostu udostępnić tylko przyjaciółkom..
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:A przyglądałaś się roślinom na balkonie? Może jakiegoś szkodnika łapią albo jakąś chorobę?
czytałam na necie co to może być, ale nic nie znalazłam. Balkon mam typu loggia, więc przeciągów nie ma. Nasłonecznienie umiarkowane.
-
Sylwia87 wrote:Dzięki dziewczyny
W takie razie będę molestować małża jak wróci
Przesyłka jest za darmo więc się opłaca.