Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja robie chodnik/ dywanik do pokoju...troche mi schodzi, ale mysle przynajmniej o tej cholernej @@@
zamowilam sobie hoye z Tailandi wyjebana wiec musze isc zaraz po doniczke i ziemie tez mi trzeba bo swoja hoye szczepke zrobilam...i musze material na chodnik jakis wyczaic...wiec mam co robic na pare dni
Sylwia87, dotik lubią tę wiadomość
-
A mnie dziś obudził ból brzucha. Raz boli z lewej, raz z prawej, a raz po środku i tak cały czas i to taki ból @, więc chyba już wiadomo co się święci. Do tego ta tempka mnie wkurza. Wcale nie rośnie
Teraz widzę, że u mnie ani lutka, ani mierzenie w pochwie większej różnicy nie robi, bo wykresy po owu są do siebie podobne
-
Sylwia87 wrote:Do gulaszu albo do mielonych idealne
Sylwia87, mik82, dotik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja robie chodnik/ dywanik do pokoju...troche mi schodzi, ale mysle przynajmniej o tej cholernej @@@
zamowilam sobie hoye z Tailandi wyjebana wiec musze isc zaraz po doniczke i ziemie tez mi trzeba bo swoja hoye szczepke zrobilam...i musze material na chodnik jakis wyczaic...wiec mam co robic na pare dni
uuuuu koleżanka ma zdolnościgigsa lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:A mnie dziś obudził ból brzucha. Raz boli z lewej, raz z prawej, a raz po środku i tak cały czas i to taki ból @, więc chyba już wiadomo co się święci. Do tego ta tempka mnie wkurza. Wcale nie rośnie
Teraz widzę, że u mnie ani lutka, ani mierzenie w pochwie większej różnicy nie robi, bo wykresy po owu są do siebie podobne
Nie ma roznicy kochana, jak fasol ma byc to bedzie, a wykres moze byc plaski nawet z pierwsza faza a fasol i tak bedziewiec sie nie wkurwiaj wykresem bo bez sensu
Sylwia87, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygigsa wrote:A mnie dziś obudził ból brzucha. Raz boli z lewej, raz z prawej, a raz po środku i tak cały czas i to taki ból @, więc chyba już wiadomo co się święci. Do tego ta tempka mnie wkurza. Wcale nie rośnie
Na @ to chyba za wcześnie.. Kiedy kończysz brać lutke? -
Asha wrote:Ja robie chodnik/ dywanik do pokoju...troche mi schodzi, ale mysle przynajmniej o tej cholernej @@@
Pochwal się na koniec
Mi moja tujka na kiju, która stała na balkonie padła -
Asha wrote:Nie ma roznicy kochana, jak fasol ma byc to bedzie, a wykres moze byc plaski nawet z pierwsza faza a fasol i tak bedzie
wiec sie nie wkurwiaj wykresem bo bez sensu
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:O to kolejne rękodzieło się szykuje
Pochwal się na koniec
Mi moja tujka na kiju, która stała na balkonie padła
Zobaczymy czy bedzie czym
Oj to nie dobrze ze padla..u mnie kwiatki to z dnia na dzien rosna mozna ogladac zamiast telewizora hahahaha -
gigsa wrote:Mik czemu ignorowałaś tempkę ?
-
Sylwia87 wrote:Na @ to chyba za wcześnie.. Kiedy kończysz brać lutke?
-
Sylwia87 wrote:Ja lubie gotować i kombinować w kuchni
Oj w kuchni to ja tez lubie, a zazwyczaj wlasnie jak niby to nic nie ma i wtedy trzeba obiad wymyslac...cos z niczego...nie lubie gotowac z przepisow sama zawsze wymyslamSylwia87 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:A czemu kochana...co sie dzieje?
-
Asha wrote:Zobaczymy czy bedzie czym
Oj to nie dobrze ze padla..u mnie kwiatki to z dnia na dzien rosna mozna ogladac zamiast telewizora hahahaha
ja w domu mam tylko storczyki i rosną pięknie, ale na balkonie dupa. Co roku coś kupuję i mi pada
Wróciliśmy z urlopu i już wiedziałam co się święci. Teraz został sam kij