Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:To też zrobiłam ale ja tych przyjaciółek raczej nie mam za wiele, bo się w takie rzeczy nie bawię.
-
Mik nie martw się, już tylko kilka dni czekania nam zostało. Ja nastawiam sie na @ żeby potem płaczu nie było
Poza tym objawów ciążowych brakWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 12:27
-
gigsa wrote:ja Ci wysyłałam zaproszenie, ale nie było odzewu
Miałam od amelii i od Katjii.
A możesz jeszcze raz wysłać? -
gigsa wrote:Mik nie martw się, już tylko kilka dni czekania nam zostało. Ja nastawiam sie na @ żeby potem płaczu nie było
Poza tym objawów ciążowych brak -
nick nieaktualny
-
Pisałam Wam, że zamówiłam sobie botki przez nata i dzis przyszły, piękne, ale... są za małe, bo oczywiście jak mierzyłam 38 w sklepie inne modele (bo tych na sklepie stacjonarnym nie mięli )to były ok i babka mówiła, że mają zawyżoną rozmiarówke, więc zamówiłam 38, a teraz muszę wymienić na 39. Teraz sobie poczekam
-
mik82 wrote:Nie mam nic gigsa od Ciebie?
Miałam od amelii i od Katjii.
A możesz jeszcze raz wysłać?mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Ja mam też nastawienie na @ bo objawów nawet najmniejszych brak a niedawno byłam w ciąży i mam wykres i pod nim objawy i szyjkę, śluz itd. więc nawet cienia złudzeń nie mam:-(
-
Asha wrote:Nooooo...wiem jak to jest...czytac sie czasami tego nie da...moze to okropnie zabrzmi, ale czlowiek jest przekonany, ze nic z tego i w zasadzie chce w to wierzyc zeby potem zebow w sciane. Nie wkladac a dookola wszyscy tylko o tym samym...ciezko to zniesc....tulam kochana...ja juz seie nauczylam to zlewac
ale doskonale cie rozumiem
mik82, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A co do inofolica to moge go brać od @ czy po? I czy do owu czy można cały czas? I czy jeśli biorę kwas to na czas jak będę brała inofolic to kwas odstawić?
-
gigsa wrote:A co do inofolica to moge go brać od @ czy po? I czy do owu czy można cały czas? I czy jeśli biorę kwas to na czas jak będę brała inofolic to kwas odstawić?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 12:39
-
mik82 wrote:U mnie jest nisko i miękka i też @ będzie hahaha
-
gigsa wrote:ja porównuje z poprzednimi wykresami i właśnie w tych dniach szyja idzie wysoko i tam już zostaje do @. U mnie odwrotnie niż piszą, że na @ szyja się obniża. U mnie idzie właśnie w górę, a dzień przed się otwiera i wiem, że już dupa blada