Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:No lezy chlopak i tak sie marnuje
Asha lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:No marnuje sie kurwa...bo tak, ostatnio bzykania nie było bo moze juz fasolek jest to zeby mu tam nie przeszkadzać...teraz to aż sie boje tej swojej piczy, juz jej nie rozumiem i czekam
Boisz sie mowisz...hahahahah....Iza75 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:mialam takie samo klucie jajnikow w poprzednim cyklu. nie dawalam rady z bolu
-
Iza75 wrote:No marnuje sie kurwa...bo tak, ostatnio bzykania nie było bo moze juz fasolek jest to zeby mu tam nie przeszkadzać...teraz to aż sie boje tej swojej piczy, juz jej nie rozumiem i czekam
Moze wyslij starego niej z nia pogada to sie czegos dowieszIza75 lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:Hahah a to czemu moja droga?
. moj maz kupil mi przyjaciela i ten przyjaciel jest wiekszy niz ma moj maz i jak wsadzi przyjaciela a potem go wyjmie i wsadzi swojego tubylca to cholera ja go nie czuje i no zadna przyjemnosc
-
amelia04072006 wrote:tylko nie mowcie nikomu
. moj maz kupil mi przyjaciela i ten przyjaciel jest wiekszy niz ma moj maz i jak wsadzi przyjaciela a potem go wyjmie i wsadzi swojego tubylca to cholera ja go nie czuje i no zadna przyjemnosc
no to porazka
a nie mozesz kupic taki sam model tylko mniejszy po cichaczu..facet i tak nie zaczai
-
amelia04072006 wrote:tylko nie mowcie nikomu
amelia04072006 lubi tę wiadomość