Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:Hahhahahahahaha ....przepraszam kochana....ale rozumiem...u mnie rozmiar jest zbliżony wiec nie powinno byc problemu...zobaczymy
gigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:chcialabym go widziec jak to kupowal albo jakimi kryteriami sie kierowal przy wyborze
Faceci maja kurwa lupe w oczach...jakbys go zapytala ile jego pyton ma to by ci powiedzial ze dwa razy tyle ilema naprawde hahahah oni maja najebane na tym punkcie...podejrzewam ze dobieral do siebie hahahaIza75, gigsa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Faceci maja kurwa lupe w oczach...jakbys go zapytala ile jego pyton ma to by ci powiedzial ze dwa razy tyle ilema naprawde hahahah oni maja najebane na tym punkcie...podejrzewam ze dobieral do siebie hahaha
Iza75, gigsa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Faceci maja kurwa lupe w oczach...jakbys go zapytala ile jego pyton ma to by ci powiedzial ze dwa razy tyle ilema naprawde hahahah oni maja najebane na tym punkcie...podejrzewam ze dobieral do siebie hahaha
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:pewno w przymierzalni byl z nim
Hahahaha...podejrzewam...ze byla ladna pani ekspedientkano to jak mial kupic maluszka takiego ?? Hahahaha no kwas, nie? Maja zryte mowie ci
kup sama nawet sie nie polapie jak cos to powiesz ze sie zbieg w praniu hahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 21:24
Iza75, gigsa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahahaha...podejrzewam...ze byla ladna pani ekspedientka
no to jak mial kupic maluszka takiego ?? Hahahaha no kwas, nie? Maja zryte mowie ci
kup sama nawet sie nie polapie jak cos to powiesz ze sie zbieg w praniu hahaha
ale w szoku jestem ze sama na to nie wpadlam -
amelia04072006 wrote:on juz nie pamieta jak przyjaciel wyglada wiec bez problemu
ale w szoku jestem ze sama na to nie wpadlam
Aj tam...czlowiek ma na glowie.. To nie mysli..dlatego czasami warto komus powiedziec to swiezym okiem rzuci na problemamelia04072006 lubi tę wiadomość