Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Obiore tylko ziemniaczki do ogorkowej i jestem
Ogórkowa!!!! ponad 2 lata nie jadłam, bo mój nie je a dla mnie samej nie chce mi się gotować... Ślinie się na samą myślPodeślij talerz
amelia04072006 wrote:ty, iza, usia, miki, sylwia, dotik, gigsa, katja, kto jeszcze jest ?
Katja na wykresie @ zaznaczyła.
gigsa wrote:Przez forum kotlety przypalilam. Dobrze, że tylko na jednej stronie
Dobrze, że widzisz plusy tej sytuacjiamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Sylwia...moj tez nie je...ja nie robilam juz z 10 lat...ostatnio pierwszy raz zrobilam ze dwa tygonie temu i teraz znowu....pychota...caly gar dla mnie samej
posylam talerz
Ło kurwa.. Chce Ci się dla siebie samej? No to małż jak wróci zapierdala do piwnicy po ogórki i w poniedziałek, a jak mi się zachce to jutro gotuje ogórkowąBędę cały tydzień wpierdalać tak, że uszy będą mi się trzęsły
Kurwa! Ślinotok mam
-
Asha wrote:Tego jeszcze nie jadlam...moze byc byc, o ktorej mam byc zeby gotowe bylo?
Asha lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Ło kurwa.. Chce Ci się dla siebie samej? No to małż jak wróci zapierdala do piwnicy po ogórki i w poniedziałek, a jak mi się zachce to jutro gotuje ogórkową
Będę cały tydzień wpierdalać tak, że uszy będą mi się trzęsły
Kurwa! Ślinotok mam
Kochana...ja taki garl to dzisiaj wpieprze hahahaha....to godzinka i zupa jest, bo ja mam wywar zamrozony juz gotowy tylko wrzucam i jade i gotoweSylwia87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny