Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane
Asha jest mi przykro że zaczynasz od nowa ale trochę Ci zazdroszczę, bo ja wiem na pewno że też zacznę a te ostatnie dni cyklu wkurwiają najbardziej jak się wie, że nic z tego nie będzie.
Amelia wysokie tempki świadczą o guzie przysadki? Byłam właśnie przekonana że niskie, bo wtedy prolaktyna wypiera progesteron i temperatury spadają. Ale ja się muszę jeszcze dużo nauczyćPotrzebuję Twojej pomocy w sprawie donga i macy.Chciałam staremu dać macę a sobie pomóc dongiem (to już chyba jedyna rzecz której jeszcze nie próbowałam i dlatego;-)) Jak się bierze tego donga, kiedy i na co to. Czy jak ja mam estradiol ok to u mnie jest sens to brać? Pomóż pliss bo nie mam czasu tego szukać a Ty już oczytana jesteś w tym temacie.
Dotik udanego urlopu.
Sylwia czekam na Twój test.amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:A moze to tylko spadek po odstwieniu?
Teraz doczytałam że już to załapałaś wcześniejWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 11:14
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Hej Kochane
Asha jest mi przykro że zaczynasz od nowa ale trochę Ci zazdroszczę, bo ja wiem na pewno że też zacznę a te ostatnie dni cyklu wkurwiają najbardziej jak się wie, że nic z tego nie będzie.
Amelia wysokie tempki świadczą o guzie przysadki? Byłam właśnie przekonana że niskie, bo wtedy prolaktyna wypiera progesteron i temperatury spadają. Ale ja się muszę jeszcze dużo nauczyćPotrzebuję Twojej pomocy w sprawie donga i macy.Chciałam staremu dać macę a sobie pomóc dongiem (to już chyba jedyna rzecz której jeszcze nie próbowałam i dlatego;-)) Jak się bierze tego donga, kiedy i na co to. Czy jak ja mam estradiol ok to u mnie jest sens to brać? Pomóż pliss bo nie mam czasu tego szukać a Ty już oczytana jesteś w tym temacie.
Dotik udanego urlopu.
Sylwia czekam na Twój test.
przysadka odpowiada ogolnie za hormony
z prolaktyna raczej nie mam problemu podejrzewam ze progesteron mi wywalilo i bedzie cykl bezowulacyjny
i dong i maca sa na libido
z tym ze dong to fitoestrogen i stosowany jest podobnie jak chemiczny clo do pobudzenia wzrostu jajeczek, np. zeby nie bylo wielu malych tylko jedno , dwa duze. poprawia endometruium i wspomaga zagniezdzenie. od dnia po ustania jakiegokolwiek krwawienia do skoku.
maca to duuuuuzo witamin moze byc brany przez oboje -
amelia04072006 wrote:przysadka odpowiada ogolnie za hormony
z prolaktyna raczej nie mam problemu podejrzewam ze progesteron mi wywalilo i bedzie cykl bezowulacyjny
i dong i maca sa na libido
z tym ze dong to fitoestrogen i stosowany jest podobnie jak chemiczny clo do pobudzenia wzrostu jajeczek, np. zeby nie bylo wielu malych tylko jedno , dwa duze. poprawia endometruium i wspomaga zagniezdzenie. od dnia po ustania jakiegokolwiek krwawienia do skoku.
maca to duuuuuzo witamin moze byc brany przez oboje
Czyli i macę i donga mogę zamawiać. A tego donga to różnie laski biorą, mi chyba wystarczy jedna tabletka skoro pęcherzyk dominujący mamamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Cudowna jesteś!
Czyli i macę i donga mogę zamawiać. A tego donga to różnie laski biorą, mi chyba wystarczy jedna tabletka skoro pęcherzyk dominujący mamdonga bierz 2 tabletki dziennie, jedna po sniadaniu najlepiej popij mlekiem i jedna przy obiedzie- nie pozniej. Nie pij kawy z nim. Po 4 dniach bierz po jednej tabletce ale jak tylko zaczniesz czuc sie ospala lub nadmiernie zmeczona przerwij branie.
-
amelia04072006 wrote:masz problem z endometrium wiec to tez pomoże dlatego 2x1
-
mik82 wrote:No tak właśnie myślałam tym bardziej że po ciąży konkretnie mi je wyskrobali pewnie:-( Acard mogę z tym brać czy raczej nie bo różne opinie słyszałam
mik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:hej gigsa
Ty znów zaliczasz spadek:-(
Kiedy odstawiasz luteinę, bo ja dziś ostatni dzień biorę
Wkurwa dziś mam, bo już jestem pewna, że nic z tego
A moja tempka..... nawet komentować się nie chce