Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej Kochane
witam się z pracy:-)
Powiem tak: jak ktoś się stara krótko (dla mnie kilka miesięcy to wciąż krótko) to ma o czym gadać, ale jak starania się liczy w latach to o czym tu ciągle gadać?
Niestety ale taka jest prawda.
Ja byłam jestem i będę ale czasem potrzebuje oddechu od wykresów, forum itd. i myślę, że każda z nas tak ma.
Asha się nie odzywa bo dostała @ i na bank ma doła. Choćby nie wiem jak mało szans mieli na ciążę to nadzieja zawsze jest a kolejna @ przynosi niestety ból. Większość z nas po @ znów się ożywi bo przyjdą nowe nadzieje i czekanie na owu:-)
Kilka dni potrzebagigsa, Iza75 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:hej Kochane
witam się z pracy:-)
Powiem tak: jak ktoś się stara krótko (dla mnie kilka miesięcy to wciąż krótko) to ma o czym gadać, ale jak starania się liczy w latach to o czym tu ciągle gadać?
Niestety ale taka jest prawda.
Ja byłam jestem i będę ale czasem potrzebuje oddechu od wykresów, forum itd. i myślę, że każda z nas tak ma.
Asha się nie odzywa bo dostała @ i na bank ma doła. Choćby nie wiem jak mało szans mieli na ciążę to nadzieja zawsze jest a kolejna @ przynosi niestety ból. Większość z nas po @ znów się ożywi bo przyjdą nowe nadzieje i czekanie na owu:-)
Kilka dni potrzeba
zreszta temat ciaz i problemy z zajsciem byly sporadycznie obgadywane a teraz juz zaden temat nie idzie -
nick nieaktualnyPrzed chwilą znalazłam wykres, w którym dziewczynie test (+) wyszedł dopiero w 22dpo.. Wcześniej robiła w 21dpo i był (-).. Głupia łapię się nadziei, a pewnie jutro temperatura spadnie i przyjdzie @
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 09:24