Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia87 wrote:Gdzie reszta dziewczyn? Asha śpisz jeszcze? Gigsa jakie masz teraz zmiany? Iza?
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:ale to juz dosyc dlugo trwa, nie od dzisiaj , nie od wczoraj
zreszta temat ciaz i problemy z zajsciem byly sporadycznie obgadywane a teraz juz zaden temat nie idzie
To prawda.. Były rzucane tylko hasła a propos testów czy @... A gadało się o pierdołach...mik82 lubi tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Przed chwilą znalazłam wykres, w którym dziewczynie test (+) wyszedł dopiero w 22dpo.. Wcześniej robiła w 21dpo i był (-).. Głupia łapię się nadziei, a pewnie jutro temperatura spadnie i przyjdzie @
-
nick nieaktualnygigsa wrote:Na ranki mam. 8-16. Teraz jestem w pracy.
W końcu normalna pora pracy..
A ja od środy przez 2 tygodnie będę jeździć pilnować babcie mojego małża.. Kobieta jest w miarę samodzielna na tyle, że sama zje i chodzi... Ale trzeba ją wysadzać na toalete... No i miewa odpały takie, że rzuca się z łapamigigsa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ale to juz dosyc dlugo trwa, nie od dzisiaj , nie od wczoraj
zreszta temat ciaz i problemy z zajsciem byly sporadycznie obgadywane a teraz juz zaden temat nie idzie
Zieleni brakujegigsa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:
Kurde... Jakbyśmy chciały to te czasy mogą wrócić... Tylko trzeba chcieć...mik82, gigsa lubią tę wiadomość
-
Sylwia87 wrote:Nooo.... @ przylezie i mina mi zrzędnie
Ale trudno...
Właśnie laski, ile Wy wszystkie się staracie już o ciążę? Sylwia, gigsa, amelia?
Bo ja przestałam się zabezpieczać od 12.2012, potem od 05.2013 pilnowałam płodnych a od 09.2013 starałam się z lekarzem. Więc takich poważnych starań mam 17 miesięcy z czego 4 miesiące nie było starań bo byłam w ciąży -
nie pakusiaj ;-(
-
Dla mnie najgorsze jest to, że nie mam pewności, że za kolejnym czy którymś razem mi się uda. W ogóle nie ma pewności, że mi się uda kiedykolwiek i to tak mnie wkurwia na maxa.
Wczoraj miałam doła, a dziś mega wkurwa. Bo co z tego, że będzie kolejny cykl. Przecież nikt mi nie zagwarantuje powodzenia, a każdy gin i tak będzie miał mnie w dupie, bo jestem tylko kolejną pacjentką. I tak w kółko pierdułko
Już mi się nic nie chce. Jak nawet sex musi być jak w zegarku. A nawet jak jest to i tak dupa z tego wychodzi.
Jeszcze jak na złość znów od rana mnie brzuch i jajnik kluje. I to żaden plus, bo te wszystkie bóle i tak na marne -
nick nieaktualnymik82 wrote:To posmutasz trochę a potem zaciążysz październikowo
Właśnie laski, ile Wy wszystkie się staracie już o ciążę? Sylwia, gigsa, amelia?
Bo ja przestałam się zabezpieczać od 12.2012, potem od 05.2013 pilnowałam płodnych a od 09.2013 starałam się z lekarzem. Więc takich poważnych starań mam 17 miesięcy z czego 4 miesiące nie było starań bo byłam w ciąży
Ja staram się od lipca... Wcześniej 2 lata stosunek przerywany. -
amelia04072006 wrote:chyba już się to nie uda. na początku więcej było zapału, z większą wiara podchodziło się do tematu a teraz już brakuje tej energii
Iza75 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:To posmutasz trochę a potem zaciążysz październikowo
Bo ja przestałam się zabezpieczać od 12.2012, potem od 05.2013 pilnowałam płodnych a od 09.2013 starałam się z lekarzem. Więc takich poważnych starań mam 17 miesięcy z czego 4 miesiące nie było starań bo byłam w ciąży
ja od urodzenia malej sie nie zabespieczalam i se robilismy dzidzie. do wakacji poprzedniego roku myslalam ze trafialismy nie w te dni co trzeba ale odkad sie przylozylismy do pracy a efektow nie widac to sie zaczynam zastanawiac czy drugie dziecko jest mozliwe -wogole. byla ciaza i poleciala wiec cos zatrybilo, ale nie na dlugo. chyba trzeba se odpuscic. dzisiaj pogadam z endo i niech mnie oswieci a potem podejme decyzje
-
mik82 wrote:A ja Ci powiem, że we mnie wstąpiła nowa wiara naprawdę. Możecie się smiać, ale zaczęłam odmawiać 3 tygodnie temu modlitwę pompejańską i wierzę że pomoże, a nawet jeśli prośba się nie spełni to już widzę, że jest mi przynajmniej łatwiej znosić niepowodzenia. choć ja naprawdę czuję że w końcu się uda
mik82 lubi tę wiadomość