Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:chyba już się to nie uda. na początku więcej było zapału, z większą wiara podchodziło się do tematu a teraz już brakuje tej energii
Wiesz dlaczego? Bo za dużo wiemy... Mierzymy te temperatury, grzebiemy w bożenie, sprawdzamy śluzy, robimy badania i bez konsultacji z lekarzem same je interpretujemy [mimo, że lekarz ma szersze spojrzenie] i człowiek się łamie... Bo co z tego, że szyja nisko, że temperatura trzyma się czy rośnie jak i tak ciąży nie ma...
Znam parę, która o pierwsze dziecko starała się przeszło rok.. oboje zdrowi, ale nie wychodziło.. I facet (!) żalił mi się, że chyba coś jest z Nim nie tak, bo żona nie może zajść... W końcu się udało, urodził się zdrowy Kornel... Po jakimś czasie myśleli o drugim, ale odłożyli starania na "po weselach", bo Ona chciała się pobawić, wypić trochę i co? Zaszła przed weselami... To była typowa wpadka... Urodziła się zdrowa KalinaTu jest książkowy przykład, że jak się nie starasz i nie masz z tyłu głowy głosu, który mówi: "plemniki" to łatwiej jest zajść..
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Wiesz dlaczego? Bo za dużo wiemy... Mierzymy te temperatury, grzebiemy w bożenie, sprawdzamy śluzy, robimy badania i bez konsultacji z lekarzem same je interpretujemy [mimo, że lekarz ma szersze spojrzenie] i człowiek się łamie... Bo co z tego, że szyja nisko, że temperatura trzyma się czy rośnie jak i tak ciąży nie ma...
Znam parę, która o pierwsze dziecko starała się przeszło rok.. oboje zdrowi, ale nie wychodziło.. I facet (!) żalił mi się, że chyba coś jest z Nim nie tak, bo żona nie może zajść... W końcu się udało, urodził się zdrowy Kornel... Po jakimś czasie myśleli o drugim, ale odłożyli starania na "po weselach", bo Ona chciała się pobawić, wypić trochę i co? Zaszła przed weselami... To była typowa wpadka... Urodziła się zdrowa KalinaTu jest książkowy przykład, że jak się nie starasz i nie masz z tyłu głowy głosu, który mówi: "plemniki" to łatwiej jest zajść..
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dywan robie wiec mnie tyle nie ma, wczoraj jeszcze sprulc musialam polowe
ale dzisiaj bede wiecej bo mnie palec boli juz
ale nie ukrywam ze zajelam sie tym zeby troche zapomniec
mam napiety grafik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny