Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:za darmo to nawet w morde nie chca dac
Dobrze ze jest...bo w tych darmowych chuja robia, ale jak mi krzykna pare stowe albo tysiac funtow to bedzie nieciekawie
Bo tam jeszcze 4 godziny trzeba jechac w jedna storneWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:00
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Dobrze ze jest...bo w tych darmowych chuja robia, ale jak mi krzykna pare stowe albo tysiac funtow to bedzie nieciekawie
Bo tam jeszcze 4 godziny trzeba jechac w jedna storne -
amelia04072006 wrote:aaa to troche posiedze
co to jest przetrwale cialko zolte ?
-
nick nieaktualnyHej, chciałam napisać coś do Sylwii, może ją to uspokoi. Mojej znajomej w ogóle testy nie wychodziły,robiła kilkakrotnie w ciągu 2 miesięcy (!), w 3 miesiącu coś jej nie pasowało, bo @ brak i złe samopoczucie, poszła na betę i ciąża jak nic. Teraz jest w 6 miesiącu zdrowej ciąży. Pozdrawiam dziewczyny!
Z resztą była to wpadka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 10:31
mik82, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalaCzarna wrote:Hej, chciałam napisać coś do Sylwii, może ją to uspokoi. Mojej znajomej w ogóle testy nie wychodziły,robiła kilkakrotnie w ciągu 2 miesięcy (!), w 3 miesiącu coś jej nie pasowało, bo @ brak i złe samopoczucie, poszła na betę i ciąża jak nic. Teraz jest w 6 miesiącu zdrowej ciąży. Pozdrawiam dziewczyny!
Z resztą była to wpadka.
Dzięki Czarna :*MalaCzarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny