Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:endo mi powiedzial wlasnie ze wpierwszej fazie nie powinny byc takie wysokie tempki i albo szykuje sie bezowulacyjny albo jestem w ciazy
shimmer_lip, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Bo to jest chore. Przynosisz mu w dłoni połowę jego zasranej roboty. Ale w sumie nic mnie już nie zdziwi
A za tekst taki pani urok to powinni im papiery odbierać! serio!gigsa lubi tę wiadomość
-
Amelia zrób kobieto jutro test i podziel się dobrą nowiną. A jeśli będzie negatyw to przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz
-
shimmer_lip wrote:Bo to jest chore. Przynosisz mu w dłoni połowę jego zasranej roboty. Ale w sumie nic mnie już nie zdziwi
A za tekst taki pani urok to powinni im papiery odbierać! serio! -
gigsa wrote:Amelia zrób kobieto jutro test i podziel się dobrą nowiną. A jeśli będzie negatyw to przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz
-
amelia04072006 wrote:no ja tez , dostalam polecenie sikac do upadlego
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Znalazłam takie coś:
Badania przeprowadzone przez Uniwersytet w Liverpoolu pokazały, że wymioty i nudności w ciąży zmniejszają ryzyko poronień.
Natomiast badacze z Uniwersytetu w Buffalo wykazali, że poranne mdłości w czasie ciąży mogą zmniejszać ryzyko zachorowania na nowotwór piersi aż o 30% przy czym jest to uzależnione od intensywności i czasu występowania tych wymiotów.
Niby jakieś pocieszenie -
amelia04072006 wrote:kupilam dwa testy 10 i 25 i se sikne a jak nie to w nastepny poniedzialek ide do gina i powie co i jak. jak nie to dostalam dowcipna luteine i se zakoncze cykl
-
shimmer_lip wrote:Znalazłam takie coś:
Badania przeprowadzone przez Uniwersytet w Liverpoolu pokazały, że wymioty i nudności w ciąży zmniejszają ryzyko poronień.
Natomiast badacze z Uniwersytetu w Buffalo wykazali, że poranne mdłości w czasie ciąży mogą zmniejszać ryzyko zachorowania na nowotwór piersi aż o 30% przy czym jest to uzależnione od intensywności i czasu występowania tych wymiotów.
shimmer_lip wrote:Znalazłam takie coś:
Shimmer jak teraz pójdziesz do gina to naście mniam mu, że wymiotuje częściej niż naprawdę. Powiedz co możesz jeść (czyli prawie nic) może to coś podziała
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja mysle ze ktos bedzie na pewno- obstawiam trzy :)zobaczymy ktorej sie uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:53