Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
noshimmer_lip wrote:Bo of uczy
serio serio 
jak poszlam do endo i wywalilam mu wykresik to mu oczy wyszly. jak mowie co jest na moje oko to sie chlop zmieszal iiiii szacun cholera bo mnie nie olal tylko grzecznie odpowiadal na kazde pytanie. przez to ze wiecej wiem to dostaje małpiego rozumu, boje sie wszystkiego teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:58
-
A czekaj zaraz sobie obejrzęamelia04072006 wrote:gigsa ma bardzo podobny wykres do sylwi
moze sie uda i tu, i tu 

No faktycznie
ale jeszcze trzeba troszkę poczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:59
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Czyli endo masz porządnegoamelia04072006 wrote:no
jak poszlam do endo i wywalilam mu wykresik to mu oczy wyszly. jak mowie co jest na moje oko to sie chlop zmieszal iiiii szacun cholera bo mnie nie olal tylko grzecznie odpowiadal na kazde pytanie. przez to ze wiecej wiem to dostaje małpiego rozumu, boje sie wszystkiego teraz 
-
Ale mnie juz nie bierzcie pod uwagę, bo jak dziś był mega negatyw to już i tak zostanieamelia04072006 wrote:sylwia juz ma koniec cyklu a gigsie jeszcze ciutek zostalo, ale start w owulacje maja podobny

-
O maszamelia04072006 wrote:mam pcos i wrodzony przerost nadnerczy

Ja ostatnio o tej mojej endometriozie poczytałam i też się przeraziłam bo wychodzi na to, że trzeba być albo w ciąży całe życie albo na prochach, które wprowadzają Cię w stan sztucznej menopauzy albo ciągle się kroić i usuwać ogniska
Nic ciekawego
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
pierdolisz. widzialam wykresy w ktorych testy ciazowe wychodzily dopiero po dwoch tygodniach od terminu @ ja tez se sikac moge a i tak to gin stwierdza ciazegigsa wrote:Ale mnie juz nie bierzcie pod uwagę, bo jak dziś był mega negatyw to już i tak zostanie

ty jestes dopiero 12dpo- masz duuuuzo czasu
-
tez sie tego boje bo mam bardzo silny pms i bolesne @. pewno sie dowiem jak zacznie mi sie warsztat sypac i bedzie trzeba zrobic konkretny przegladshimmer_lip wrote:O masz

Ja ostatnio o tej mojej endometriozie poczytałam i też się przeraziłam bo wychodzi na to, że trzeba być albo w ciąży całe życie albo na prochach, które wprowadzają Cię w stan sztucznej menopauzy albo ciągle się kroić i usuwać ogniska
Nic ciekawego