Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Bo of uczy
serio serio
jak poszlam do endo i wywalilam mu wykresik to mu oczy wyszly. jak mowie co jest na moje oko to sie chlop zmieszal iiiii szacun cholera bo mnie nie olal tylko grzecznie odpowiadal na kazde pytanie. przez to ze wiecej wiem to dostaje małpiego rozumu, boje sie wszystkiego teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:58
-
amelia04072006 wrote:gigsa ma bardzo podobny wykres do sylwi
moze sie uda i tu, i tu
No faktycznieale jeszcze trzeba troszkę poczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:59
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no
jak poszlam do endo i wywalilam mu wykresik to mu oczy wyszly. jak mowie co jest na moje oko to sie chlop zmieszal iiiii szacun cholera bo mnie nie olal tylko grzecznie odpowiadal na kazde pytanie. przez to ze wiecej wiem to dostaje małpiego rozumu, boje sie wszystkiego teraz
-
amelia04072006 wrote:sylwia juz ma koniec cyklu a gigsie jeszcze ciutek zostalo, ale start w owulacje maja podobny
-
amelia04072006 wrote:mam pcos i wrodzony przerost nadnerczy
Ja ostatnio o tej mojej endometriozie poczytałam i też się przeraziłam bo wychodzi na to, że trzeba być albo w ciąży całe życie albo na prochach, które wprowadzają Cię w stan sztucznej menopauzy albo ciągle się kroić i usuwać ogniskaNic ciekawego
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:Ale mnie juz nie bierzcie pod uwagę, bo jak dziś był mega negatyw to już i tak zostanie
ty jestes dopiero 12dpo- masz duuuuzo czasu -
shimmer_lip wrote:O masz
Ja ostatnio o tej mojej endometriozie poczytałam i też się przeraziłam bo wychodzi na to, że trzeba być albo w ciąży całe życie albo na prochach, które wprowadzają Cię w stan sztucznej menopauzy albo ciągle się kroić i usuwać ogniskaNic ciekawego