Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:Kluska czasem coś na fioletowej stronie pisze
Leczenie
W przypadku występowania uporczywych nudności należy wdrożyć do diety pokarmy bogate w witaminę B i C. Ponadto zaleca się leżenie w łóżku oraz ograniczenie picia do płynów obojętnych (woda, herbata, napoje ziołowe). W przypadku braku poprawy należy skonsultować się z lekarzem. -
amelia04072006 wrote:unormowalo sie u niej ?
gigsa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:w zyciu bym nie pomyslala ze tak sie z obcymi babami i to jeszcze tak zrytymi zżyje
a jeszcze dziwniejsze jest to że ja np jak tu piszę to zapominam, że każdy może to przeczytać
zwłaszcza dokładną receptę na moją ciążę
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Z tego co pamiętam to jednak sporo miała przygód bo ona kłopoty z tymi jelitami ma. Wiem, że nawet w szpitalu była bo wyniki miała beznadziejne i jakieś zapalenie w jelitach ale wszystko się dobrze skończyło i teraz jest chyba git
-
amelia04072006 wrote:w zyciu bym nie pomyslala ze tak sie z obcymi babami i to jeszcze tak zrytymi zżyje
Dzień bez Was to dzień do dupciSylwia87 lubi tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Bo to w sumie jest dziwne
a jeszcze dziwniejsze jest to że ja np jak tu piszę to zapominam, że każdy może to przeczytać
zwłaszcza dokładną receptę na moją ciążę
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Należy zasięgnąć opinii lekarza gdy nudności i wymioty nie pozwalają na przyjmowanie posiłków oraz gdy wymioty występują częściej niż 3-4 razy w ciągu dnia.
Leczenie
W przypadku występowania uporczywych nudności należy wdrożyć do diety pokarmy bogate w witaminę B i C. Ponadto zaleca się leżenie w łóżku oraz ograniczenie picia do płynów obojętnych (woda, herbata, napoje ziołowe). W przypadku braku poprawy należy skonsultować się z lekarzem.czyli mieszczę się w normie
Piję wodę, miętę i koperekDziś nie leżałam to fakt ale normalnie to pół dnia w łóżku spędzam
Witaminy muszę sobie kupić prenatalne bo na kisielach i bananach daleko z płodzikiem nie zajedziemy