Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:a mi endo powiedzial ze powinnam miec i to stosowac bo mi to pomoże przy ciazy. wiec tak dlugo jak bede sie starac to bedzie mi to dawac.
-
nick nieaktualny
-
Sylwia87 wrote:Shimmer tak mi się przypomniało.. Miałam wit b6 w dawce 10mg i tam było napisane, że pomaga zmniejszyć mdłości i wymioty ciążowe. Spróbuj może pomoże..
Tzn mam brać 3x dziennie ale jak zaczyna się moja jazda to nie biorę bo i tak nie utrzymamWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 20:44
-
amelia04072006 wrote:ale idziesz do tego co olewa twoje plamienia ?
czyli jego zdaniem moje okresy nie trwały 5 dni tylko 8-10
ej już to mi powinno dać do myślenia -
shimmer_lip wrote:Biorę maglekb6 trzy razy dziennie czyli w sumie 15mg wit B6. Ale dzięki za pamięć
Tzn mam brać 3x dziennie ale jak zaczyna się moja jazda to nie biorę bo i tak nie utrzymam -
shimmer_lip wrote:Mój jak mu powiedziałam, że mam trzy, pięć dni przed okresem plamienia powiedział, żebym sobie okres liczyła już od tych plamień
shimmer_lip wrote:Mój jak mu powiedziałam, że mam trzy, pięć dni przed okresem plamienia powiedział, żebym sobie okres liczyła już od tych plamień
amelia04072006 wrote:a nie mozesz wziasc przed wstaniem. to ruch moze powodowac wymioty, z tego co wiem posilek powinien byc w lozku i dopiero wyjsc z niego
w łóżku jem zawsze bananka
mdli mnie od 10 a koło 13-14 mam pierwsze starcie
jak nie zasnę do 21 to starcia kończą się o 22 bo wtedy to już prosto z kibla do łóżka lecę
-
shimmer_lip wrote:Dobra kobietki ja Was przepraszam ale muszę iść do toalety
a potem szybciutko spać bo pierdolca dostaję
Buziole -
gigsa wrote:To ja miałam 8 dni plamien i potem @ 6-7 dni i ta stara gin kazała mi też liczyć od plamien początek cyklu. Masakra
gigsa, Sylwia87 lubią tę wiadomość