Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
shimmer_lip wrote:No to ja czekam właśnie na 4 wezwanie
czyli mieszczę się w normie
Piję wodę, miętę i koperekDziś nie leżałam to fakt ale normalnie to pół dnia w łóżku spędzam
Witaminy muszę sobie kupić prenatalne bo na kisielach i bananach daleko z płodzikiem nie zajedziemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 20:30
gigsa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:ja z tego powodu juz dzisiaj myslalam ze zaczne rzucać miesem. co wleze to nie ma nikogo
-
amelia04072006 wrote:wez nascimniaj tak jak gigsa mowi. przeciez nie musisz brac lekow namietnie bo wiadomo ze nie ma co przesadzac ale w razie W zebys cos miala w domu. lepsze to niz wypad do szpitala na kroplowki
zobaczymy jeszcze jakie podejście do tematu będzie miał prywatny pan doktor. Kupiłam sobie dziś lokomotiv i jutro go przetestuję. Dziś nie dałam rady bo odkąd go mam w domu regularnie się pozbywam tego co połknę
-
shimmer_lip wrote:Będę musiała
zobaczymy jeszcze jakie podejście do tematu będzie miał prywatny pan doktor. Kupiłam sobie dziś lokomotiv i jutro go przetestuję. Dziś nie dałam rady bo odkąd go mam w domu regularnie się pozbywam tego co połknę
gigsa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:nie no, wiadomo ze nie rzuci sie wszystkiego dla of
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 20:36
-
gigsa wrote:Wczoraj cały dzień zaglądałam, ale cisza była. Poza tym wczoraj był dzień doła u mnie
-
gigsa wrote:Mam lutki jeszcze na dwa cykle, a potem koniec. Jak nie dostane od gina to znów plamienia pół cyklu
-
amelia04072006 wrote:ja tez sie staralam zagladac i juz na uszach siedzialam bo tak sie nudzilam, a pozniej poszlam nunac. masz przed testowego dola a to niestety trzeba zaliczyc