Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
To jeszcze zanim pójdę (bo moje lepsze godziny odeszły w zapomnienie
) nie wiem czy pamiętacie jak Wam pisałam, że dziewczynie z grudniówek się w 25tc urodził synek??? No więc maluch ma na imię Marcel i jest wojownikiem
ale im więcej babek-czarownic o nim myśli tym lepiej
więc myślimy koleżanki, modlimy się i grzejemy wodę pod kociołkami bo Marcel żyje już 25 dni i niech coraz silniejszy rośnie
Ania_84, mik82 lubią tę wiadomość
-
Shmmer
ja znam karolke nawet mam se na FB
na wieczornicy ostatno dodala włąsnie zdjecia jak trzyma małego 
Marcelek jest wojownik jak sie patzry.
-
sirma dzuewczyny u mnie masakr jakas wykrli u mnie przeciwciala AnA aspiryne mam brac za 2mc kontrola j i maz on witaminy ...mi groza zastrynki a jesli uda mi sie zaciazyc to Astrzyki do 6tyg po pirodzie
co dziwne tak juz sie urodzilam tylko ze uaktywnia sie to dopiero po 1szym dziecku jak krew sie polaczy z dziecka krwia..wtedy organizm zaczyna pridukowc antyciala...
[/url] -
O no popatrz jaki zbieg okolicznościAnia_84 wrote:Shmmer
ja znam karolke nawet mam se na FB
na wieczornicy ostatno dodala włąsnie zdjecia jak trzyma małego 
Marcelek jest wojownik jak sie patzry.
no jakoś tak mi wpadła jej historia w oko i jak zaczęłam czytać to nie mogę przestać. I jak jeden dzień mama Marcela nic nie wpisuje to mi sie nerwy włączają i czarnowidztwo
-
Dziewczęta marchewkę zrzuciłam i wracam na chwilę bo mi teściowa kupiła sok z granatów. Jakaś koleżanka jej powiedziała, że w ciąży powinnam to pić. Oczywiście włączyłam wujka google żeby sprawdzić co to robi i znalazłam coś co Was może zainteresować (mnie za jakiś czas też ):
PRZECIWDZIAŁAJĄ PROBLEMOM Z EREKCJĄ W medycynie tybetańskiej były podstawowym składnikiem leku na potencję. Zawarte w granatach substancje czynne faktycznie mają korzystny wpływ na potencję, redukują zaburzenia erekcji, pobudzają libido i podnoszą doznania erotyczne.
http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/granat-wlasciwosci-lecznice-soku-z-granatu_42010.html
usia89 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

35odc.