Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
To jeszcze zanim pójdę (bo moje lepsze godziny odeszły w zapomnienie
) nie wiem czy pamiętacie jak Wam pisałam, że dziewczynie z grudniówek się w 25tc urodził synek??? No więc maluch ma na imię Marcel i jest wojownikiem
ale im więcej babek-czarownic o nim myśli tym lepiej
więc myślimy koleżanki, modlimy się i grzejemy wodę pod kociołkami bo Marcel żyje już 25 dni i niech coraz silniejszy rośnie
Ania_84, mik82 lubią tę wiadomość
-
Shmmer
ja znam karolke nawet mam se na FB
na wieczornicy ostatno dodala włąsnie zdjecia jak trzyma małego
Marcelek jest wojownik jak sie patzry.
-
sirma dzuewczyny u mnie masakr jakas wykrli u mnie przeciwciala AnA aspiryne mam brac za 2mc kontrola j i maz on witaminy ...mi groza zastrynki a jesli uda mi sie zaciazyc to Astrzyki do 6tyg po pirodzie
co dziwne tak juz sie urodzilam tylko ze uaktywnia sie to dopiero po 1szym dziecku jak krew sie polaczy z dziecka krwia..wtedy organizm zaczyna pridukowc antyciala...[/url]
-
Ania_84 wrote:Shmmer
ja znam karolke nawet mam se na FB
na wieczornicy ostatno dodala włąsnie zdjecia jak trzyma małego
Marcelek jest wojownik jak sie patzry.no jakoś tak mi wpadła jej historia w oko i jak zaczęłam czytać to nie mogę przestać. I jak jeden dzień mama Marcela nic nie wpisuje to mi sie nerwy włączają i czarnowidztwo
-
Dziewczęta marchewkę zrzuciłam i wracam na chwilę bo mi teściowa kupiła sok z granatów. Jakaś koleżanka jej powiedziała, że w ciąży powinnam to pić. Oczywiście włączyłam wujka google żeby sprawdzić co to robi i znalazłam coś co Was może zainteresować (mnie za jakiś czas też ):
PRZECIWDZIAŁAJĄ PROBLEMOM Z EREKCJĄ W medycynie tybetańskiej były podstawowym składnikiem leku na potencję. Zawarte w granatach substancje czynne faktycznie mają korzystny wpływ na potencję, redukują zaburzenia erekcji, pobudzają libido i podnoszą doznania erotyczne.
http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/granat-wlasciwosci-lecznice-soku-z-granatu_42010.htmlusia89 lubi tę wiadomość