Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymik82 wrote:Ja myślę, że mierzenie tempki to dobry pomysł bo obserwowanie się może bardzo pomóc gdyby dłużej nie wychodziło (ale tego Ci absolutnie nie życzę)
-
MałaCzarna myślę że to jest recepta na zajście. Trzeba skupić się na czymś innym i zobaczysz dzidziuś sam przyjdzie.
Mik82 pluję na Was wszystkie "ciążowym jadem".
Shimmer a Ty masz za tydzień to USG genetyczne?MalaCzarna, mik82, shimmer_lip, Katjaa, zetaaa lubią tę wiadomość
-
kluska wrote:MałaCzarna myślę że to jest recepta na zajście. Trzeba skupić się na czymś innym i zobaczysz dzidziuś sam przyjdzie.
Mik82 pluję na Was wszystkie "ciążowym jadem".
Shimmer a Ty masz za tydzień to USG genetyczne?już bym wolała być po ale lekarz mi wyliczył, ze najlepiej jak pójdę między 2 a 10 października. U nas podobno bardzo dobrzy specjaliści są w takie przychodni prywatnej na Agatowej i termin był na 8 więc zobaczymy.
-
Będzie dobrze nic się nie martw. Dzidzia zdrowa i pięknie rośnie na pewno. Ja masę leków przyjmuję więc może dlatego ta fala wsteczna. Trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo. Napisz mi wiadomość jak będziesz po. Ja też byłam u świetnej genetyczki, która jest kierownikiem oddziału genetycznego w szpitalu i zaproponowała mi powtórkę USG ale już na NFZ, nie chciała mnie naciągać. Więc pewnie za tydzień gdzieś znów to będę przeżywać.
Jestem z Tobą shimmer na pewno jest i musi być wszystko dobrze.shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
kluska wrote:Będzie dobrze nic się nie martw. Dzidzia zdrowa i pięknie rośnie na pewno. Ja masę leków przyjmuję więc może dlatego ta fala wsteczna. Trzymam kciuki za Ciebie i Maleństwo. Napisz mi wiadomość jak będziesz po. Ja też byłam u świetnej genetyczki, która jest kierownikiem oddziału genetycznego w szpitalu i zaproponowała mi powtórkę USG ale już na NFZ, nie chciała mnie naciągać. Więc pewnie za tydzień gdzieś znów to będę przeżywać.
Jestem z Tobą shimmer na pewno jest i musi być wszystko dobrze.Ja jestem straszny nerwus
nawet pan kardiolog się ze mnie śmiał, ze jak tylko mi się kazał rozebrać pulsik mi ruszył z kopyta
Fajnie, że masz taką możliwość na nfz ja po moich przeżyciach nigdy więcej nie zrobię usg państwowo -
Ja cały czas chodzę na NFZ ale mam świetnego lekarza. Trafił mi się naprawdę dobry specjalista i człowiek do tego. Tylko na tym genetycznym byłam prywatnie bo to lepiej jak sprawdzi genetyk z certyfikatem ale też jak widać trafiłam na fajną babeczkę, która nie chce ciągnąć tylko kasy. Ostatnio mam szczęście do lekarzy z powołania ale wcześniej nie było tak kolorowo i często mi się trafiali straszni buracy i większość była dość mocno interesowna. Teraz mam super gina i super gastrolog (bo mam wzjg) no i ta genetyk też się rozsądnie zapowiada.
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
kluska wrote:Ja cały czas chodzę na NFZ ale mam świetnego lekarza. Trafił mi się naprawdę dobry specjalista i człowiek do tego. Tylko na tym genetycznym byłam prywatnie bo to lepiej jak sprawdzi genetyk z certyfikatem ale też jak widać trafiłam na fajną babeczkę, która nie chce ciągnąć tylko kasy. Ostatnio mam szczęście do lekarzy z powołania ale wcześniej nie było tak kolorowo i często mi się trafiali straszni buracy i większość była dość mocno interesowna. Teraz mam super gina i super gastrolog (bo mam wzjg) no i ta genetyk też się rozsądnie zapowiada.
A ja dalej szukam. Gin na nfz okazuje się być dinozaurem i tracę do niego zaufanie. Gin którego wybrałam z luxmedu bo mam tam abonament owszem przyjął mnie na pierwszej wizycie ale już na kolejne położna mnie umówiła do innego bo tamten nie ma miejsc. Teraz idę do jeszcze innego niby z polecenia koleżanki ale to będzie pierwszy raz i cholera wie czy przypadniemy sobie do gustu
Więc ogólnie w czarnej dupie jestem
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:22-go jedziemy do kliniki do Bristolu, a wczesniej byc moze do Londynu do androloga
noo i cieszy mnie ten suwaczek bo widac cos juz wiadomo
-
Asha wrote:22-go jedziemy do kliniki do Bristolu, a wczesniej byc moze do Londynu do androloga
Cieszę się bardzo na razie chociaż z tego
Dobrze jest mieć coś na co można czekać...a ponieważ my uwielbiamy czekać to wiesz...
Asha lubi tę wiadomość