Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane
Witam się z kawą w pracy już. Dobrego dnia życzę wszystkim
Spadki tempek gigsy i Sylwii wcale mi się nie podobają, bo są do bani.
Asha daj znać co wyszło z rozmowy wczorajszej -
mik82 wrote:Hej Kochane
Witam się z kawą w pracy już. Dobrego dnia życzę wszystkim
Spadki tempek gigsy i Sylwii wcale mi się nie podobają, bo są do bani.
-
Nastawiam się pozytywnie na ten cykl, może wreszcie zaskoczy, bo do końca 2014 mało czasu mi zostało.
Czekam aż mnie zaleje i zaczynam pić inocudozobaczymy jak na mnie podziała
A dziś wieczorem idę z koleżankami na piwo choć za bardzo za nim nie przepadamale przynajmniej nie będę latać co godzinę do kibla i grzebać w bożenie czy już @ przylazła
-
A i co do mojej szyjki to tej skubanej zołzie już nie wierzę. W ostatnich cyklach przed @ była wysoko, a teraz jest nisko, czyli ona żyje swoim życiem, a ja swoim
już nie ogarniam koleżanki
Na razie jest jeszcze zamknięta, więc @ będzie albo dziś do wieczora, albo dopiero jutro -
Czesc dziewczynki
co tu tak pusto?
ja dopiero wstalam
Sylwia co sie dzieje do cholery???z ta twoja temp, @ fasolka? Juz nie wiem wlasciwie
Mik nareszcie przyszla
Gigsa oby szybko przyszla, skoro mowisz ze nic z tego
U nas z rozmowy gowno wyszlo jak to bylo do przewidzenia....co prawda niby zonka powiedziala, ze pogadana tu i tu tylko nie wiem czemu jeszcze tego nie zrobila, w tym tygodniu nie pogada bo do Londynu jedzie, a czas zapierdala....takze w sumie nic, ale ja sie tego spodziewalam ze tak bedzie....natomiast rozmawial z matka tez i ona powiedziala, ze gadala z kimstam i ten ktos powiedzial ze musimy isc do androloga...o czym juz wiedzielismy
... Tylko zapomniala zapytac czy tamten moze kogos polecic
... Wiec moj jej to wczoraj zasugerowal i ma zapytac, ponadto jest ktos jeszcze z kim ma rozmawiac jutro...ale powiedziala zeby o kase sie nie martwic ona wszystko pokryje bo to trzeba zalatwic i koniec
...a jego stery ma wiecej kasy niz jego matka...stwierdzil oczywiscie, ze nie moze nam pomoc ....szkoda slow normalnie
chuj z tym ...moze cos sie ruszy
-
amelia04072006 wrote:dzien dobry
facety- kurwa
czyli jak mamunia pomorze to gites ale ta klinike swoja zaliczycie mimo to ?
No jeszcze mamy sprawdzic opinie tej kliniki, ale ten lekarz co ma nas przyjac jest na liscie 10 najlepszych lekarzy u UK wiec jest to troche pocieszajacemik82, Iza75 lubią tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dzien dobry
facety- kurwa
czyli jak mamunia pomorze to gites ale ta klinike swoja zaliczycie mimo to ?
Ta nasza klinike beznadzieja w listopadzie zaliczymy bo tam ivf mialoby byc ale dopiero jak bede miala pewnosc ze jego sperma sie nadaje do tego ivf nie wczesniej -
amelia04072006 wrote:wydaje mi sie ze skoro jest taka klinika to chociaz dla samych badan ktore otrzymacie do reki oplaca sie tam jechac. dzieki temu bedziecie mogli jego opinie zweryfikować u innego lekarza. a to juz wiecej niz macie do tej pory
Oni badan nam nie zrobia...jak sie dowiedzieli ze mamy badania zrobione....to stwierdzili zeby przywiezdz wszystko co mamy i on nam powie co dalej z tym robic -
Asha to i tak dobre wieści...dobrze jest mieć ciężar kasowy z głowy bo przynajmniej wiesz że nie będzie Wam chodzić z tyłu głowy pytanie ile za to krzykną. A kto w takim razie załatwił Wam tą klinikę na 22-go bo myslałam że właśnie Twojego rodzice?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 11:05
-
mik82 wrote:Asha to i tak dobre wieści...dobrze jest mieć ciężar kasowy z głowy bo przynajmniej wiesz że nie będzie Wam chodzić z tyłu głowy pytanie ile za to krzykną. A kto w takim razie załatwił Wam tą klinikę w Bristolu na 22-go bo myslałam że właśnie Twojego rodzice?
O nie...moj to znalazl sam jak go zjebalam ze nic nie robi w tym kierunku i jego starzy tez maja wyjebane....oni jeszcze nic nie znalezli -
Asha wrote:O nie...moj to znalazl sam jak go zjebalam ze nic nie robi w tym kierunku i jego starzy tez maja wyjebane....oni jeszcze nic nie znalezli
Widzę że się spieszą mocno wiedząc że nie macie czasu
Amelia a jak u Ciebie sytuacja? Co w końcu postanowiłaś z tym dongiem?