Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
amelia04072006 wrote:myslalam ale przy clo powinien byc monitiring i czesto nie pekaja pecherzyki, dlatego wybralam donga bo przy nim nie ma tego zagrozenia ale teraz sie boje go wziasc. w poprzednim cyklu juz mialam szyje otwarta a teraz nic wiec jak do wizyty u gina nic sie nie zmieni to w poniedzialek walne se 4 tabsy za jednym razem
I może też od poniedziałku sobie donga strzelę
. U Ciebie ta seria w poniedziałek będzie ok byleby tylko podziałała
-
mik82 wrote:Fakt... monitoring przy clo jest konieczny. Ja też mam gina w poniedziałek
I może też od poniedziałku sobie donga strzelę
. U Ciebie ta seria w poniedziałek będzie ok byleby tylko podziałała
-
amelia04072006 wrote:to krzycz ze jestes
Zamierzam kupić komplex vit.b, magnez i myślę na temat żelaza. Co proponujecie jeszcze ciekawego? hahaha Bo ja im więcej biorę tym lepiej się czuję
jak lekoman
-
mik82 wrote:NO JESTEM PRZECIEŻ!!!! Tylko tak z doskoku co kilka minut. Zaraz idę do apteki po jakieś suplementy
Zamierzam kupić komplex vit.b, magnez i myślę na temat żelaza. Co proponujecie jeszcze ciekawego? hahaha Bo ja im więcej biorę tym lepiej się czuję
jak lekoman
Nie wiem...ja juz wychodze teraz z zalozenia ze im mniej tym lepiej -
mik82 wrote:NO JESTEM PRZECIEŻ!!!! Tylko tak z doskoku co kilka minut. Zaraz idę do apteki po jakieś suplementy
jak lekoman
mam brac od 3 do 5 msc
-
nick nieaktualnyAleż jestem wściekła na siebie!!!!!!!!!! Głupia ja z sentymentu kupiłam te pieprzone Pepino!!! Znowu!!! Wiem, głupia jestem. I co? I jest cień! Oczywiście jak to na Pepino, tylko nigdy nie wiadomo co on oznacza!!!
I teraz tylko będę poddenerwowana... Nie jestem w ciąży, tak mi się wydaje... Chyba.
A wiecie co jest jeszcze śmieszniejsze? Że wczoraj wieczorem postanowiliśmy wstrzymać się ze staraniami przez te pół roku i się zabezpieczać, żeby zebrać jak najwięcej pieniędzy na ten wkład własny na mieszkanie i żeby się ładnie urządzić!
Nawet nie wiem kiedy powinnam mieć @?! Świetnie po prostu! -
amelia04072006 wrote:mi endo powiedzial zeby brac Vitrum D na poprawe plodnosci
mam brac od 3 do 5 msc