X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Zdziska i Elbieta
Odpowiedz

Zdziska i Elbieta

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plamienie narazie ustało. Kolor był takiej jakby kawy z mlekiem? Nie wiem co myśleć...

• mik82 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Znowu jest problem z mieszkaniem.. koles sobie znalazl cos innego i sie wyprowadza a placic trzeba do grudnia.. ja nie mam z czego placic bo nawet tyle nie zarabiam a ex napisal ze on tez nie ma.. po prostu super.. znowu wszystko na mpjej glowie!! Wykoncze sie.. ja z dzieckiem mozemy mieszkac pod mostem waznw zeby On mial oplacone wszystkie rachunki! No ku***!!! :(
    Rudzia w dupie z nim Mieszkanie jest na niego więc go olej! Pajac :-(

Rudzia lubi tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mik82 wrote:
    Rudzia w dupie z nim Mieszkanie jest na niego więc go olej! Pajac :-(

Wszyscy mi mowia zebym tak zrobila :( nienawidze siebie bo mam miękkie serce i chyba tak nie potrafie ;/ ale powinnam.. w koncu jak bede placic za to mieszkanie chociaz nawet nie mam tsk duzej wyplaty jak czynsz to dla dzidzi nic nie kupie ...a dzidzia najwazniejsza! Oo!!

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • mik82 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Wszyscy mi mowia zebym tak zrobila :( nienawidze siebie bo mam miękkie serce i chyba tak nie potrafie ;/ ale powinnam.. w koncu jak bede placic za to mieszkanie chociaz nawet nie mam tsk duzej wyplaty jak czynsz to dla dzidzi nic nie kupie ...a dzidzia najwazniejsza! Oo!!
    Oczywiście że Maluszek najważniejszy a ten drań niech spada na drzewo i martwi się sam skoro nawet nie ma go na miejscu. Olej go ja Cię bardzo o to proszę...i wspieram z całych sił...a to dla Maluszka od forumowej ciotki <3

Rudzia lubi tę wiadomość

wrzesień 2008 - Mikołaj <3
    Starania od 12.2012
    maj 2014 - córeczka 16 tc [*]
    maj 2015 - cb
    grudzień 2016 - cb
    201709292743.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Rudzia!!!

Rudzia lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Wam!! <3 <3

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis strasznie mnie ciagnie po bokach na brzuchu chyba sie rozciaga wszystko :) moze wreszcie brzuch wyskoczy :P ale boli niezmiernie ;/

A ja Ciebie Czarna prosze zrob ze normalny test!!!!

mik82 lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 października 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro robię.

Rudzia lubi tę wiadomość

• Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo halo :-)

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Znowu jest problem z mieszkaniem.. koles sobie znalazl cos innego i sie wyprowadza a placic trzeba do grudnia.. ja nie mam z czego placic bo nawet tyle nie zarabiam a ex napisal ze on tez nie ma.. po prostu super.. znowu wszystko na mpjej glowie!! Wykoncze sie.. ja z dzieckiem mozemy mieszkac pod mostem waznw zeby On mial oplacone wszystkie rachunki! No ku***!!! :(

o rany..Rudzia..cholera jasna weź Ty olej w koncu tego patałacha, bylas u tego prawnika w koncu? bo nie wiem, może cos przeoczyłam...

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    o rany..Rudzia..cholera jasna weź Ty olej w koncu tego patałacha, bylas u tego prawnika w koncu? bo nie wiem, może cos przeoczyłam...

Nie Izus jeszcze nie bylam.. musze najpierw ogarnac swoje sprawy ale niedlugo sie wybiore.. musze jeszcze jakiegos znalezc tu ehh

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Nie Izus jeszcze nie bylam.. musze najpierw ogarnac swoje sprawy ale niedlugo sie wybiore.. musze jeszcze jakiegos znalezc tu ehh
    znajdziesz na pewno :-)...tylko niech Ci czasem serce nie zmięknie...wiem, że ciezko jest ale on ma Was w dupie i w dupe musi dostac porządnego kopniaka...nie ma to tamto...
    Mieszkanie jest jego wiec niech on sie martwi o nie i tyle.

Rudzia, gigsa lubią tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    znajdziesz na pewno :-)...tylko niech Ci czasem serce nie zmięknie...wiem, że ciezko jest ale on ma Was w dupie i w dupe musi dostac porządnego kopniaka...nie ma to tamto...
    Mieszkanie jest jego wiec niech on sie martwi o nie i tyle.

No zeby to wszystko bylo takie proste :( no ale ja placic nie bede bo nie mam tyle i juz.

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    No zeby to wszystko bylo takie proste :( no ale ja placic nie bede bo nie mam tyle i juz.
    nie twierdze, ze jest proste ale tak naprawde nie masz innego wyjscia kochana...nawet jesli nie chcesz mu zrobic krzywdy bo nadal go kochasz - a on ma to gdzies - to powinnas zadbac o to zeby Twoje dzieciątko mialo zapewniony jak najlepszy byt, czyli zeby ojciec płacił...ijak samadobrzewiesz nie uzyskasz tego polubownie bo Cie ten chuj wysmieje, tak jak to zrobil juz nie raz. Przykro mi pisac te słowa, bo zdaje sobie sprawe ze one Cie bola..ale mam nadzieje, ze jak Ci wiecej osob powie co mysli to moze za ktoryms razem naprawde uwierzysz i potraktujesz tego goscia jak nalezy...zrozum, ze on wykorzystuje Twoja dobroc, milosc...zna Cie od tej dobrej strony i pewnie mysli, ze jestes tak w niego wpatrzona, ze nic z tym nie zrobisz...pokaz mu jak bardzo sie myli...kurwica mnie bierze jak sobie o tym ..mysle :-(

gigsa lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza masz racje i ja to wiem wszystko! Ja wiem ze On mnie wykorzystuje itd. I nienawidze go za to ale nadal mam jakies takie uczucie ze ja nie jestem taka jak On itd. Ostatnio jeszcze mi powiedzial ze ja swinsto postepuje itd no on odwraca wszystko i wpiera mi ze to ja zle sie zachowuje i wszystko moja wina a on jwst aniolkiem i nic nigdy mi nie zrobil!!! I wiem ze tak bedzie gadal tez znajomym!

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Iza masz racje i ja to wiem wszystko! Ja wiem ze On mnie wykorzystuje itd. I nienawidze go za to ale nadal mam jakies takie uczucie ze ja nie jestem taka jak On itd. Ostatnio jeszcze mi powiedzial ze ja swinsto postepuje itd no on odwraca wszystko i wpiera mi ze to ja zle sie zachowuje i wszystko moja wina a on jwst aniolkiem i nic nigdy mi nie zrobil!!! I wiem ze tak bedzie gadal tez znajomym!
    to ja juz nie wiem co moge Ci wiecej powiedziec...powiem Ci tak,gdybym była na Twoim miejscu, gdybym usłyszała takie teksty, to tak jak pisala Amelia zrobilabym mu koło chuja....bo to nie o to chodzi czy Ty jestes czy nie jestes taka jak on...oczywiscie, że nie jestes...przestan w ogóle myslec w takich kategoriach, bo to nie jest normalna sytuacja...chcesz zeby Cie zdeptał bo Ty nie jestes zła???...no nie wiem juz...działaj kochana, wspieram Cie :-)

Rudzia lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Izus! :( na pewno On nie bedzie zyl sobie spokojnie szczesliwie ja juz o to zadbam! Tylko musze ogarnac swoje serce.. juz mi powoli przechodzi ta milosc ! Ehh

Iza75 lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Iza75 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Dziekuje Izus! :( na pewno On nie bedzie zyl sobie spokojnie szczesliwie ja juz o to zadbam! Tylko musze ogarnac swoje serce.. juz mi powoli przechodzi ta milosc ! Ehh
    Będzie dobrze Rudzia, może nie dzis, może nie za tydzien ale będzie :-) Nie daj sie !!!! I uważaj na Was :-)

Rudzia lubi tę wiadomość

1usaj44jvarwjr6x.png
    km5stv7309by4rqk.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza75 wrote:
    to ja juz nie wiem co moge Ci wiecej powiedziec...powiem Ci tak,gdybym była na Twoim miejscu, gdybym usłyszała takie teksty, to tak jak pisala Amelia zrobilabym mu koło chuja....bo to nie o to chodzi czy Ty jestes czy nie jestes taka jak on...oczywiscie, że nie jestes...przestan w ogóle myslec w takich kategoriach, bo to nie jest normalna sytuacja...chcesz zeby Cie zdeptał bo Ty nie jestes zła???...no nie wiem juz...działaj kochana, wspieram Cie :-)

Jestem za :)

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
  • gigsa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już wracam do "żywych" ;)
    W piątek miałam strasznego doła, bo znów dopadły mnie myśli, że nigdy mi się nie uda. Mąż jak zawsze marudził, że miałam odpuścić i się wyluzować jak kazał gin i tylko mnie tym wkur....
    Potem poszliśmy do kina i na zakupy i już mi się humor poprawił :)
    Dziś od rana byłam zabiegana, bo ciągle coś i w sumie dopiero po 20 posadziłam dupsko.

Do tego dostałam namiary na dobrego (zdaniem kilku koleżanek) gina, który o dziwo interesuje się wykresami i obserwacjami. Ba, nawet je zaleca przy staraniach. Dlatego jeśli dalej nic nie będzie wychodziło to od nowego roku zapisuję się do niego. Badamy żołnierzy męża, ja robię wszystkie wyniki (o dziwo ten gin też jest za tym, że powinno się je robić i do tego nie trzeba go błagać o skierowania)

Także do końca roku mam jeszcze 3 cykle czyli 3 szanse. Do trzech razy sztuka
    :)
    A i jadę z infolicem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 22:25

Rudzia, mik82 lubią tę wiadomość

Dominik i Michał <3 <3 NASZE DWA SKARBY <3 <3
    6 maja 2015, 30t4d, ciąża dwukosmówkowa dwuowodniowa, Dominik 1460 g, Michał 1300 g
    zrz6jw4zxz0ng6cu.png
‹‹ 1364 1365 1366 1367 1368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ