Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Znowu jest problem z mieszkaniem.. koles sobie znalazl cos innego i sie wyprowadza a placic trzeba do grudnia.. ja nie mam z czego placic bo nawet tyle nie zarabiam a ex napisal ze on tez nie ma.. po prostu super.. znowu wszystko na mpjej glowie!! Wykoncze sie.. ja z dzieckiem mozemy mieszkac pod mostem waznw zeby On mial oplacone wszystkie rachunki! No ku***!!!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Rudzia w dupie z nim Mieszkanie jest na niego więc go olej! Pajac
Wszyscy mi mowia zebym tak zrobilanienawidze siebie bo mam miękkie serce i chyba tak nie potrafie ;/ ale powinnam.. w koncu jak bede placic za to mieszkanie chociaz nawet nie mam tsk duzej wyplaty jak czynsz to dla dzidzi nic nie kupie ...a dzidzia najwazniejsza! Oo!!
-
Rudzia wrote:Wszyscy mi mowia zebym tak zrobila
nienawidze siebie bo mam miękkie serce i chyba tak nie potrafie ;/ ale powinnam.. w koncu jak bede placic za to mieszkanie chociaz nawet nie mam tsk duzej wyplaty jak czynsz to dla dzidzi nic nie kupie ...a dzidzia najwazniejsza! Oo!!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzis strasznie mnie ciagnie po bokach na brzuchu chyba sie rozciaga wszystko
moze wreszcie brzuch wyskoczy
ale boli niezmiernie ;/
A ja Ciebie Czarna prosze zrob ze normalny test!!!!mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Znowu jest problem z mieszkaniem.. koles sobie znalazl cos innego i sie wyprowadza a placic trzeba do grudnia.. ja nie mam z czego placic bo nawet tyle nie zarabiam a ex napisal ze on tez nie ma.. po prostu super.. znowu wszystko na mpjej glowie!! Wykoncze sie.. ja z dzieckiem mozemy mieszkac pod mostem waznw zeby On mial oplacone wszystkie rachunki! No ku***!!!
o rany..Rudzia..cholera jasna weź Ty olej w koncu tego patałacha, bylas u tego prawnika w koncu? bo nie wiem, może cos przeoczyłam... -
Iza75 wrote:o rany..Rudzia..cholera jasna weź Ty olej w koncu tego patałacha, bylas u tego prawnika w koncu? bo nie wiem, może cos przeoczyłam...
Nie Izus jeszcze nie bylam.. musze najpierw ogarnac swoje sprawy ale niedlugo sie wybiore.. musze jeszcze jakiegos znalezc tu ehh -
Rudzia wrote:Nie Izus jeszcze nie bylam.. musze najpierw ogarnac swoje sprawy ale niedlugo sie wybiore.. musze jeszcze jakiegos znalezc tu ehh
...tylko niech Ci czasem serce nie zmięknie...wiem, że ciezko jest ale on ma Was w dupie i w dupe musi dostac porządnego kopniaka...nie ma to tamto...
Mieszkanie jest jego wiec niech on sie martwi o nie i tyle.Rudzia, gigsa lubią tę wiadomość
-
Iza75 wrote:znajdziesz na pewno
...tylko niech Ci czasem serce nie zmięknie...wiem, że ciezko jest ale on ma Was w dupie i w dupe musi dostac porządnego kopniaka...nie ma to tamto...
Mieszkanie jest jego wiec niech on sie martwi o nie i tyle.
No zeby to wszystko bylo takie prosteno ale ja placic nie bede bo nie mam tyle i juz.
-
Rudzia wrote:No zeby to wszystko bylo takie proste
no ale ja placic nie bede bo nie mam tyle i juz.
gigsa lubi tę wiadomość
-
Iza masz racje i ja to wiem wszystko! Ja wiem ze On mnie wykorzystuje itd. I nienawidze go za to ale nadal mam jakies takie uczucie ze ja nie jestem taka jak On itd. Ostatnio jeszcze mi powiedzial ze ja swinsto postepuje itd no on odwraca wszystko i wpiera mi ze to ja zle sie zachowuje i wszystko moja wina a on jwst aniolkiem i nic nigdy mi nie zrobil!!! I wiem ze tak bedzie gadal tez znajomym!
-
Rudzia wrote:Iza masz racje i ja to wiem wszystko! Ja wiem ze On mnie wykorzystuje itd. I nienawidze go za to ale nadal mam jakies takie uczucie ze ja nie jestem taka jak On itd. Ostatnio jeszcze mi powiedzial ze ja swinsto postepuje itd no on odwraca wszystko i wpiera mi ze to ja zle sie zachowuje i wszystko moja wina a on jwst aniolkiem i nic nigdy mi nie zrobil!!! I wiem ze tak bedzie gadal tez znajomym!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dziekuje Izus!
na pewno On nie bedzie zyl sobie spokojnie szczesliwie ja juz o to zadbam! Tylko musze ogarnac swoje serce.. juz mi powoli przechodzi ta milosc ! Ehh
Nie daj sie !!!! I uważaj na Was
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Iza75 wrote:to ja juz nie wiem co moge Ci wiecej powiedziec...powiem Ci tak,gdybym była na Twoim miejscu, gdybym usłyszała takie teksty, to tak jak pisala Amelia zrobilabym mu koło chuja....bo to nie o to chodzi czy Ty jestes czy nie jestes taka jak on...oczywiscie, że nie jestes...przestan w ogóle myslec w takich kategoriach, bo to nie jest normalna sytuacja...chcesz zeby Cie zdeptał bo Ty nie jestes zła???...no nie wiem juz...działaj kochana, wspieram Cie
Jestem za
-
Ja już wracam do "żywych"
W piątek miałam strasznego doła, bo znów dopadły mnie myśli, że nigdy mi się nie uda. Mąż jak zawsze marudził, że miałam odpuścić i się wyluzować jak kazał gin i tylko mnie tym wkur....
Potem poszliśmy do kina i na zakupy i już mi się humor poprawił
Dziś od rana byłam zabiegana, bo ciągle coś i w sumie dopiero po 20 posadziłam dupsko.
Do tego dostałam namiary na dobrego (zdaniem kilku koleżanek) gina, który o dziwo interesuje się wykresami i obserwacjami. Ba, nawet je zaleca przy staraniach. Dlatego jeśli dalej nic nie będzie wychodziło to od nowego roku zapisuję się do niego. Badamy żołnierzy męża, ja robię wszystkie wyniki (o dziwo ten gin też jest za tym, że powinno się je robić i do tego nie trzeba go błagać o skierowania)
Także do końca roku mam jeszcze 3 cykle czyli 3 szanse. Do trzech razy sztuka
A i jadę z infolicemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 22:25
Rudzia, mik82 lubią tę wiadomość