Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia ja też jestem za tym żebyś pokazała temu swojemu, że dobra Rudzia, która go kochała bezgranicznie to przeszłość. Teraz swoją bezwarunkową miłość przerzuć na Maluszka. Powinnaś albo znaleźć tańsze mieszkanie i w ogóle go olać. Udaj się do prawnika i zobacz jakie masz możliwości.
I nie denerwuj się bo Bąbelek przeżywa to razem z Tobą.
Wspieram z całych sił.Rudzia, gigsa, mik82 lubią tę wiadomość
-
Rudzia w związku z postem Izy apeluję do Ciebie.... nie daj się temu gnojowi !!!!! Walcz o dobro Twoje i dziecka!!!!! Były za Ciebie tego nie zrobi. On będzie dbał zawsze tylko o swoją dupę. Nie oszczędzaj tego dupka, bo nie warto. Narobiłabym mu takiej kaszany jakiej świat nie widział. I miałabym w dupie to co o mnie mówi znajomym. Byłoby jego słowo przeciwko mojemu
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Wiem ze to na maluszka wplywa tez.. jak sie wczoraj dowiedzialam o tej sprawie znowu to tak sie zdenerwowalam strasznie az mi sie zrobilo slabo i brzuch mnie zaczal bolec zaraz
ale oleje to macie racje.. z reszta nie mam kasy zeby placic przeciez nie wyczaruje co nie ? Ehh
Dobranoc Kochane moje :*mik82 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Gigsa ja tak zrobie! On jeszcze pozaluje ze tak mnie potraktowal!
Brawo !!!! Nareszcie zaczęłaś mówić ludzkim głosem
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Nie kochana.. nie wie
i to jest to
-
A jeśli powie, że jeśli jej powiesz to on zaprzeczy i powie, że to nie jego dziecko to powiedz mu, że od udowodnienia tego są testy dna
Rudzia lubi tę wiadomość
-
gigsa wrote:I wykorzystaj to. Tzn. nie mów od razu jej tylko poszantażuj go, że jej powiesz jeśli nie zrobi tego czego chcesz.
Ostatnio jak mu zasugerowalam ze jej powiem to mi odpowiedzial ze lepiej zebym to przemyslala bo moge tego zalowac.. -
Niech wie, że teraz jesteś gotowa z nim walczyć i jesteś gotowa na wszystko.
Pamiętaj, że masz dla kogoPoza tym nie zapominaj o sobie
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ostatnio jak mu zasugerowalam ze jej powiem to mi odpowiedzial ze lepiej zebym to przemyslala bo moge tego zalowac..
Trzeba było mu powiedzieć, żeby jeszcze on tego nie pożałował. I powiedzieć, że niedługo się przekona -
Pamiętaj Rudzia, że w tej sytuacji nie jesteś mu już niczego winna. Nie masz nic do stracenia. Teraz nich on się męczy i nich poczuje to co czujesz Ty
Rudzia lubi tę wiadomość