Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale nie leci tak duzo.. w sumie od wczoraj tak mam po siku.. leci chwile i koniec.. jeszcze sie nie zagoilo do konca ;/ ale mam zamiar sie wybrac do mojego gina na kontrole i podgladnac maluszka ;P myslicie ze nie bedzie problemu z kontrola u Niego? W koncu zabieg robili mi w szpitalu..
-
Rudzia wrote:Ale nie leci tak duzo.. w sumie od wczoraj tak mam po siku.. leci chwile i koniec.. jeszcze sie nie zagoilo do konca ;/ ale mam zamiar sie wybrac do mojego gina na kontrole i podgladnac maluszka ;P myslicie ze nie bedzie problemu z kontrola u Niego? W koncu zabieg robili mi w szpitalu..
-
Rudzia wrote:Amelia masz szczescie ze jutro idziesz do gina bo Ty nas tu chyba uśmiercisz !! Ile mozna czekac !!ajjj
-
amelia04072006 wrote:ja mam przerost nadnerczy a w tym gownie ciagle jest za duzy progesteron wiec to ono mnie rozwala. no ide do gina, ale juz mi sie nie chce
Twoja diagnoza czy lekarza??Asha lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Twoja diagnoza czy lekarza??
ja nie stawiam sobie diagnoz. jesli juz to szukam co to moze byc i ide do lekarza zeby zobaczyl co i jak. nie lecze sie sama. to jest akurat na podstawie badan ktore zlecil mi lekarz i diagnoza lekarza nie moja
cholera czy ja wygladam na jakas wariatke, ze tak wszystkie myslicie ? -
Rudzia wrote:Ale nie leci tak duzo.. w sumie od wczoraj tak mam po siku.. leci chwile i koniec.. jeszcze sie nie zagoilo do konca ;/ ale mam zamiar sie wybrac do mojego gina na kontrole i podgladnac maluszka ;P myslicie ze nie bedzie problemu z kontrola u Niego? W koncu zabieg robili mi w szpitalu..
Ja bym leciala do szpitala, bo wogole nie powinnas chyba krwawic...zawzse moga powiedziec ze jest git ...a moze nie jest -
amelia04072006 wrote:nastepna
ja nie stawiam sobie diagnoz. jesli juz to szukam co to moze byc i ide do lekarza zeby zobaczyl co i jak. nie lecze sie sama. to jest akurat na podstawie badan ktore zlecil mi lekarz i diagnoza lekarza nie moja
cholera czy ja wygladam na jakas wariatke, ze tak wszystkie myslicie ?
Oczywiscie, ze nie...ale wszystko wskazuje ze w ciazy jestes i tego akurat nie sprawdzisz -
Rudzia wrote:Amelia nie denerwuj sie! Ja akurat tak mam ze jak cos mi dolega to szukam w necie objawów i potem sie mecze bo mysle ze akurat to mam.. w sumie pare razy sie sprawdzilo
tak jak z ta cysta
Rudzia nie bierz tego do siebie, mowie ogólnie, bo juz kilka razy takie stwierdzenie padło a to mnie wkurwia