Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Wieem!! On nic mi nie moze zrobic!
a ja za to owszem!
Tak trzymaj !!!!!
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Jedynie co to po prostu tak go zraze ze nie bedzie chcial byc juz ze mna nigdy! Ale przeciez juz mi to powiedzial wiec i tak nie mam nic do stracenia! Z reszta juz nie chce z Nim byc! I nie pozwole na to zeby ukladal sobie zycie szczesliwe kiedy ja sie martwie o swoje!
Oo..!
gigsa lubi tę wiadomość
-
I bardzo dobrze. Jak raz Cię skrzywdził (tzn. Nie raz, bo to się już ciągnie, a on nie mądrzeje) to będzie to robił zawsze. Widać to taki typ człowieka.
To nie była wpadka. Pamiętaj. On taki jest. To typowy egoista.Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dokladnie Gigsa!!! Egoista w ch***!!!! Nawet wlasne dziecko Go nie obchodzi!!
-
Rudzia wrote:A Ty jak tam Gigsa dzis siw czujesz?
-
gigsa wrote:Fizycznie ok. A psychicznie też lepiej. Staram się nastawić pozytywnie. Choć nie jest łatwo
Bedzie dobrzejak nie uda sie teraz to pojdziesz po nowym roku to tego swojego co mowilas i na pewno cos sie da zrobic! Trzeba wierzyc
jestes mloda!
-
Wiem, że jest Ci teraz meeeeega ciężko. Ale uwierz mi, że to minie i kiedyś powiesz sobie, że dobrze zrobiłaś.
Wiem coś o tym. Ja parę miesięcy dochodzilam do siebie po tym jak mnie załatwił mój ex. Bolało jak cholera. Ale dziś wiem, że jestem przez to silniejsza. I nie chodzi mi to zwykle rozstanie. Ale nie będę tu o tym pisać -
Rudzia wrote:Bedzie dobrze
jak nie uda sie teraz to pojdziesz po nowym roku to tego swojego co mowilas i na pewno cos sie da zrobic! Trzeba wierzyc
jestes mloda!
-
gigsa wrote:Wiem, że jest Ci teraz meeeeega ciężko. Ale uwierz mi, że to minie i kiedyś powiesz sobie, że dobrze zrobiłaś.
Wiem coś o tym. Ja parę miesięcy dochodzilam do siebie po tym jak mnie załatwił mój ex. Bolało jak cholera. Ale dziś wiem, że jestem przez to silniejsza. I nie chodzi mi to zwykle rozstanie. Ale nie będę tu o tym pisać
Powiem Ci ze juz coraz mniej mysle o tym co bylo i o tym ze tesknie za Nim.. chyba przez to jak mnie traktuje.. ja sie ogarne i niedlugo juz nie bede sama bo bedzie przy mnie najwazniejsza osobka w moim zyciu a On zawsze bedzie palantem! I to sie nie zmieni. I zaloze sie ze tamta w koncu tez zostawi znowu.. bo On taki jest. Ale mam to gdzies.. no chyba ze Ona zostawi jego gdy sie dowie o wszystkim -
gigsa wrote:Wiem. Ja to wszystko wiem, ale czasem nachodzą mnie takie doły i muszę to przetrzymać i dalej jest już dobrze
No rozumiem Cie dokladnie! Glupio mi i to podle co powiem ale czasami wpadaly mi takie mysli ze co my narobilismy i jak ja sobie poradze ze moglam poczekac jeszcze ale nie zaluje tego o nie! Bedzie ciezko i wiem o tym ale w koncu sie ulozy! Musi! -
Rudzia wrote:Powiem Ci ze juz coraz mniej mysle o tym co bylo i o tym ze tesknie za Nim.. chyba przez to jak mnie traktuje.. ja sie ogarne i niedlugo juz nie bede sama bo bedzie przy mnie najwazniejsza osobka w moim zyciu a On zawsze bedzie palantem! I to sie nie zmieni. I zaloze sie ze tamta w koncu tez zostawi znowu.. bo On taki jest. Ale mam to gdzies.. no chyba ze Ona zostawi jego gdy sie dowie o wszystkim
to znak, że już jest lepiej. A będzie jeszcze lepiej. On kiedyś zapłaci za swoje błędy, ale wtedy będzie już za późno żeby coś naprawić.
Ja myślę, że to ona go zostawi jak się dowie o ciąży. Ale on pewnie będzie jej kłamał w żywe oczyRudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:No rozumiem Cie dokladnie! Glupio mi i to podle co powiem ale czasami wpadaly mi takie mysli ze co my narobilismy i jak ja sobie poradze ze moglam poczekac jeszcze ale nie zaluje tego o nie! Bedzie ciezko i wiem o tym ale w koncu sie ulozy! Musi!
Rudzia lubi tę wiadomość