Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochanie ale ja nie wkręcam ci ciąży. Po prostu to nie musi być torbiel ani ciężka choroba, tylko jakaś pierdółka. Nie nakręcaj się na choroby bo tylko się stresujesz niepotrzebnie. Poczekaj na diagnozę doktorka.
Mik piszesz że miałaś test pozytywny 11 dpo, możliwe. Nie mówię że nie, tylko to wszystko zależy od tego kiedy doszło do zagnieżdżenia, hcg jest produkowane 24h po zagnieżdżeniu, a te może być pomiędzy 6 a 12 dniem po owu przecież.
Mi w ciąży ostatnio 10 dpo się pokazał bladzioch właśnie na Pepino. Ale w tym cyklu nie wiem kiedy miałam owu, więc narazie zachowuję spokój. Pepino nie ufam, więc nie uważam że jestem w ciąży - ale też nie wykluczam. Spokojnie jutro lub pojutrze zrobię zwykły test 25 i się okaże. -
Iza75 wrote:Hhej kochane ja podczytuje ale za bardzo nie mam jak pisać bo musze pilnować i Gluta i garow...a poza tym nie znam sie
ja we wtorek uderzam do endogina nowego...
Iza75 lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Kochanie ale ja nie wkręcam ci ciąży. Po prostu to nie musi być torbiel ani ciężka choroba, tylko jakaś pierdółka. Nie nakręcaj się na choroby bo tylko się stresujesz niepotrzebnie. Poczekaj na diagnozę doktorka.
Mik piszesz że miałaś test pozytywny 11 dpo, możliwe. Nie mówię że nie, tylko to wszystko zależy od tego kiedy doszło do zagnieżdżenia, hcg jest produkowane 24h po zagnieżdżeniu, a te może być pomiędzy 6 a 12 dniem po owu przecież.
Mi w ciąży ostatnio 10 dpo się pokazał bladzioch właśnie na Pepino. Ale w tym cyklu nie wiem kiedy miałam owu, więc narazie zachowuję spokój. Pepino nie ufam, więc nie uważam że jestem w ciąży - ale też nie wykluczam. Spokojnie jutro lub pojutrze zrobię zwykły test 25 i się okaże.po prostu wole żeby mnie lekarz uspokoił niż mam wyjść zdołowana bo dostane czymś w twarz
-
Asha wrote:Spoko...populudniu kochana paczke nadam
golebia pocztowego wysle z golabkiem dla ciebie hahahaha
Suuper!tylko nie z jednym
bo to malo,nie zapomnij ze nas jest 2 sztuki:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 12:08
Asha lubi tę wiadomość
-
Dzięki mik za odp. Uspokoiłaś mnie troszkę.
Bony też bym zjadła gołąbki z pysznym sosikiem pom. Ja dziś zrobiłam botwinke, wsunęłam miseczkę i pół i już myślę co dalej. Będzie też tortilka więc znów podjem. Apetyt mam wilczy.mik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Znowu jest problem z mieszkaniem.. koles sobie znalazl cos innego i sie wyprowadza a placic trzeba do grudnia.. ja nie mam z czego placic bo nawet tyle nie zarabiam a ex napisal ze on tez nie ma.. po prostu super.. znowu wszystko na mpjej glowie!! Wykoncze sie.. ja z dzieckiem mozemy mieszkac pod mostem waznw zeby On mial oplacone wszystkie rachunki! No ku***!!!
mik82 lubi tę wiadomość