Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny.
Shimmer ja we wtorek mam powtórkę USG więc razem będziemy się stresowały w przyszłym tygodniu.
Mik bardzo współczuję bo poczytałam chwilkę o tym co Ci się przytrafiło i bardzo współczuję i wspieram. Chciałabym Cię zapytać ale jak nie masz ochoty lub nie czujesz się na sile to nie odpowiadaj. Czy na prenatalnym miałaś kilka markerów nieprawidłowych czy np tylko jeden tak jak ja. U mnie jest fala wsteczna w przewodzie żylnym Maluszka i coraz bardziej się boję.
MałaCzarna z całego serca życzę ciąży, też widzę bladziocha. Mój też taki był i powiem Ci że poziom bety we krwi jest zupełnie inny niż w moczu. Ja miałam bladziochy a beta była ponad 200 jak dobrze pamiętam.
Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie. -
nick nieaktualny
-
kluska wrote:Cześć dziewczyny.
Shimmer ja we wtorek mam powtórkę USG więc razem będziemy się stresowały w przyszłym tygodniu.
Mik bardzo współczuję bo poczytałam chwilkę o tym co Ci się przytrafiło i bardzo współczuję i wspieram. Chciałabym Cię zapytać ale jak nie masz ochoty lub nie czujesz się na sile to nie odpowiadaj. Czy na prenatalnym miałaś kilka markerów nieprawidłowych czy np tylko jeden tak jak ja. U mnie jest fala wsteczna w przewodzie żylnym Maluszka i coraz bardziej się boję.
MałaCzarna z całego serca życzę ciąży, też widzę bladziocha. Mój też taki był i powiem Ci że poziom bety we krwi jest zupełnie inny niż w moczu. Ja miałam bladziochy a beta była ponad 200 jak dobrze pamiętam.
Trzymam mocno kciuki za Was wszystkie.kluska lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Mam dla was zdjęcia.
http://zapodaj.net/581fb86f37b5d.jpg.html
http://zapodaj.net/43bb8b4499037.jpg.html
Ja szczerze mówiąc widzę coś tylko na tym środkowym teście. Może dlatego że na połowę zdjęcia pada jakiś cień. A ile dni trwają Ci cykle zazwyczaj? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:W sumie to nie wiem czy nie poczekać do poniedziałku, bo skoro test 10 pokazuje bladziocha, to nawet jeśli byłaby ciąża to test 25 mógłby jutro nie pokazać nic.
-
mik82 wrote:To pogadaj co u ciebie. Jak się czujesz?
wszystko mnie boli, kreci mi sie w glowie rzygac mi sie chce. ja pierdole chyba kopne w kalendarz
ten progesteron mnie wykonczyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 10:15
-
amelia04072006 wrote:chujowo sie czuje
wszystko mnie boli, kreci mi sie w glowie rzygac mi sie chce. ja pierdole chyba kopne w kalendarz -
amelia04072006 wrote:bardzo watpie czy to ciaza
bardziej sie boje jakiejś torbieli na jajniku. tez sie nie moge doczekac ale to bedzie wizyta na nfz i nie wiem czy nie bedzie chcial mnie zlac. szykuje sie na wojne. wlaczyla mi sie agresjaPrzy torbieli jest raczej niski progesteron bo wtedy w ogóle nie było pęknięcia pęcherzyka ale kiepska jestem w tym temacie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 10:23