Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaCzarna wrote:Nie ma sensu płacić za firmę... Lepiej maluszkowi coś kupić.
aktualnie mnie przerażają wydatki na badania
głupie usg prenatalne 250 zł a pensji normalnej nie dostałam bo do 7 mam zwolnienie i tylko za te dni mi do tej pory zapłacili bo kadry nie wiedzą czy będę miała dalej L4 czy wrócę
-
nick nieaktualnyA tego prenatalnego nie da rady na NFZ zrobić? Ja mam zamiar chodzić do ginekologa na NFZ a dodatkowo chodzić sobie prywatnie do ordynatora w szpitalu.
My teraz zbieramy kasę na wkład własny do kredytu na mieszkanie i nie ma sensu wywalać na wszystko tak skoro można zrobić na NFZ, ale dodatkowo kilka razy pójdę, co dwóch lekarzy to nie jeden.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 14:02
-
shimmer_lip wrote:O zakupach dla maluszka nie myślę jeszcze
aktualnie mnie przerażają wydatki na badania
głupie usg prenatalne 250 zł a pensji normalnej nie dostałam bo do 7 mam zwolnienie i tylko za te dni mi do tej pory zapłacili bo kadry nie wiedzą czy będę miała dalej L4 czy wrócę
-
MalaCzarna wrote:A tego prenatalnego nie da rady na NFZ zrobić? Ja mam zamiar chodzić do ginekologa na NFZ a dodatkowo chodzić sobie prywatnie do ordynatora w szpitalu.
My teraz zbieramy kasę na wkład własny do kredytu na mieszkanie i nie ma sensu wywalać na wszystko tak skoro można zrobić na NFZ, ale dodatkowo kilka razy pójdę, co dwóch lekarzy to nie jeden.a jeszcze po tym ostatnim moim usg na nfz powiedziałam, że nigdy więcej!
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:A no tak, miałaś przygodę nie miłą.
No to rzeczywiście. Ale będzie wszystko dobrze.
ten gin państwowy który mnie kierował na to felerne usg powiedział ze "nie wiadomo dlaczego tego dnia dziecku biło tak serce" więc wcale mnie nie uspokoił i nie potwierdził teorii tego prywatnego, ze pan technik jest debilem. Więc wiecie, rozumiecie... pewnie też dlatego się tak bardzo tym usg denerwuje.
-
shimmer_lip wrote:A czy to była przygoda to w sumie się dopiero okaże
ten gin państwowy który mnie kierował na to felerne usg powiedział ze "nie wiadomo dlaczego tego dnia dziecku biło tak serce" więc wcale mnie nie uspokoił i nie potwierdził teorii tego prywatnego, ze pan technik jest debilem. Więc wiecie, rozumiecie... pewnie też dlatego się tak bardzo tym usg denerwuje.
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny. Ten moj dzieciak to na razie jak zolw wyglada
ja mam wlasnie przeczucie na babke no ale zobaczymy. Dzisiaj dokorek zapytal wlasnie co mama by wolala to serio powoedzialam ze obojetne zupelnie. Shimmer bedzie dobrze mnie ten stres czeka za 3tygodnie. Wszystkie mocno bedziemy kciuki zaciskac. Mik wspieram z serducha bo nawet nie umiem sobie tego wyobrazic. Ale jak juz bylo powiedziane my baby to silne jestesmy. A Ty czarna to powinnas juz sikac na innego testa a nie w niepewnosci trzymac z tym pepino. W kazym razie zycze dzidziolka. Ja teraz w pracy siedze z futrzana kluche w gardle. Dzisiaj trzymam jeszcxe wszystko w sobie. Zobacxymy jak dlugo
pociumkalam juz lokomotiv.
mik82 lubi tę wiadomość
-
Jestem padnieta
mialam pracowac dzis do 12 ale kolezanka mnie poprosila o pomoc tak i o to dopiero weszlam do domu
caly dzien na nogach.. masakra
ide spac .... oczy mi sie zamykaja ! Buziaki do jutra Kochane :*
-
Rudzia wrote:Jestem padnieta
mialam pracowac dzis do 12 ale kolezanka mnie poprosila o pomoc tak i o to dopiero weszlam do domu
caly dzien na nogach.. masakra
ide spac .... oczy mi sie zamykaja ! Buziaki do jutra Kochane :*
-
pompon wrote:Dzieki dziewczyny. Ten moj dzieciak to na razie jak zolw wyglada
ja mam wlasnie przeczucie na babke no ale zobaczymy. Dzisiaj dokorek zapytal wlasnie co mama by wolala to serio powoedzialam ze obojetne zupelnie. Shimmer bedzie dobrze mnie ten stres czeka za 3tygodnie. Wszystkie mocno bedziemy kciuki zaciskac. Mik wspieram z serducha bo nawet nie umiem sobie tego wyobrazic. Ale jak juz bylo powiedziane my baby to silne jestesmy. A Ty czarna to powinnas juz sikac na innego testa a nie w niepewnosci trzymac z tym pepino. W kazym razie zycze dzidziolka. Ja teraz w pracy siedze z futrzana kluche w gardle. Dzisiaj trzymam jeszcxe wszystko w sobie. Zobacxymy jak dlugo
pociumkalam juz lokomotiv.