Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:Walcz jak lewica
Przy torbieli jest raczej niski progesteron bo wtedy w ogóle nie było pęknięcia pęcherzyka ale kiepska jestem w tym temacie
mam cholernego pietra -
amelia04072006 wrote:no wlasnie ja wyczytalam ze torbiel robi sie z nie peknietego pecherzyka lub robi sie przetrwale cialko zolte i produkuja progesteron. juz obczytuje wszystko co tylko mozna na ten temat tam gdzie pisza ze to ciaza to tego nie czytem
mam cholernego pietraamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Taa lepiej czytać że to coś złego niż dobrego haha. Ja miałam torbiel po niepeknietym pecherzyku i mój progesteron był wtedy równy 5 więc nie miałabyś aż tak wysokiej temperatury Ja bym obstawiala cykl bezowulacyjny lub ciążę
wiec to przetrwale jajo lub bezowulacyjny, czyli zajebiscie
ale mam pcos wiec progesteron sie jebie wiec moze to -
amelia04072006 wrote:a czyli monitoring i kasa leci
na clo juz za pozno wiec ja bym na twoim miejscu brala donga - gin pewno nie bedzie wiedzial co to dong quai -
amelia04072006 wrote:aaaaaa mowiesz ze nie torbiel?
wiec to przetrwale jajo lub bezowulacyjny, czyli zajebiscie
ale mam pcos wiec progesteron sie jebie wiec moze toamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:zeby nie zakłócić podglądu nie bierz donga, ale już po to będziesz mogła
-
nick nieaktualnyAmelia a po co ciągle tak czytasz co ci jest? Cały czas tylko się nakręcasz i stresujesz. Może poczekaj aż lekarz wykona jakieś badania i określi co ci jest, a nie tak wszystko na własną rękę i przesądzasz sprawę, same czarnowidztwo. Może to nic takiego i lekarz da ci coś co pomoże uregulować to wszystko? Nie nakręcaj się niepotrzebnie bo tylko sobie możesz zaszkodzić. Takie moje zdanie.
-
MalaCzarna wrote:Amelia a po co ciągle tak czytasz co ci jest? Cały czas tylko się nakręcasz i stresujesz. Może poczekaj aż lekarz wykona jakieś badania i określi co ci jest, a nie tak wszystko na własną rękę i przesądzasz sprawę, same czarnowidztwo. Może to nic takiego i lekarz da ci coś co pomoże uregulować to wszystko? Nie nakręcaj się niepotrzebnie bo tylko sobie możesz zaszkodzić. Takie moje zdanie.
nie chce cieszyc sie z ciazy ktorej nie ma
nie chce wkrecac sie w cos co nie jest potwierdzone