Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Asha ja sie nie uzalam nad soba.. mam Go totalnie w dupie tylko boli mnie strasznie to ze wcale sie nie interesuje Naszym dzieckiem.. ja bede matka ale On ojcem. I nie chpdzi tu o to ze zostawil mnie czy cos. Pogodzilam sie z tym.
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:Sorry ale mysle ze nie pogodzilas sie z tym i dlugo tak sie nie stanie. Nie wydaje mi sie ze mozna kazda wiesc tak przezywac jesli ma sie wszystko w powazaniu.
Tu nie chodzi o mnie! Tylko o nasze dziecko! -
Rudzia wrote:Tu nie chodzi o mnie! Tylko o nasze dziecko!
O ciebie chodzi ...bo co to znaczy ze on sie teraz dzieckiem nie interesuje...dziecka w tym momencie to on nie widzi jeszcze...faceci nie ogarniaja...jak sie urodzi to bedziesz mogla powiedziec ze sie nie interesujeamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Tu nie chodzi o mnie! Tylko o nasze dziecko!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 października 2014, 16:03
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:O ciebie chodzi ...bo co to znaczy ze on sie teraz dzieckiem nie interesuje...dziecka w tym momencie to on nie widzi jeszcze...faceci nie ogarniaja...jak sie urodzi to bedziesz mogla powiedziec ze sie nie interesuje
aha czyli to normalne ze nie chce widziec zdj usg czy woedziec czy wszystko jest dobrze z dzieckiem. No ja myslalam ze to jest wlssnie brsk zainteresowania ale okej skoro to normalne to luzik nie ma problemu.
-
Rudzia wrote:aha czyli to normalne ze nie chce widziec zdj usg czy woedziec czy wszystko jest dobrze z dzieckiem. No ja myslalam ze to jest wlssnie brsk zainteresowania ale okej skoro to normalne to luzik nie ma problemu.
On jest z inna kobieta....ktora nie ma pojecia o tobie....uwazasz ze on przyleci na kazde usg? Rownie dobrze moze myslec ze go probujesz wrobic na ciaze....poczekaj az sie urodzi i dopiero, faceci maja co innego pod czaszka -
Rudzia wrote:aha czyli to normalne ze nie chce widziec zdj usg czy woedziec czy wszystko jest dobrze z dzieckiem. No ja myslalam ze to jest wlssnie brsk zainteresowania ale okej skoro to normalne to luzik nie ma problemu.
Asha lubi tę wiadomość