Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:To jeszcze nie teraz kochana...jeszcze masz sile i dasz rade i zajdziesz zanim dojdzie do tego momentu...dlatego ta nadzieje musisz pielegnowac i wierzyc...mi zajelo duzo czasu zeby ja stracic...ale tu nie mozesz...kazdy kolejny miesiac jest coraz gorszy ale wy macie pomoc w pl...wiec bedzie dobrze zobaczysz...mozliwe ze jeszcze nie raz bedziesz wyc ale potem sie podniesiesz bo wiesz ze warto i kazda wylana lza jest warta tego zeby zobaczyc dwie kreski na tescie...dlatego bierz sie w garsc i walcz!!!!! Ten cykl to twoja kolejna szansa na maluszka!!!!! Bedzie dobrze kochana !!!!!
Asha lubi tę wiadomość
-
Wierzę, że kiedyś mi się uda. Tylko nie wiem kiedy. Pociesza mnie to, że nie ja pierwsza i nie ostatnia
Asha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Wierze, ze ja odnajdziesz, dasz rade i ci sie uda
Tak czekałam na to, że choć jedna z nas pochwali się tymi dwoma kreskami, a tu dupa. No może Mała, ale ona jest jakaś mega płodna -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Chuj mnie strzela jak On sie chwali chwoim dzieckiem jaki wspanialy tatus! A mojego dziecka nie chce znac ;/ ;/
Wybacz Rudzia...ale trzy lata temu...przerabialam twoja historie z moja przyjaciolka ...8 miesiecy jej tlumaczylam..dzien w dzien to samo...obudzila sie dopiero jak wyszla ze szpitala z dzieckiem..wtedy dopiero ojciec jej dziecka przestal istniec....wiec wiem ze z toba bedzie to samo i zadne tlumaczenie tu nie ma sensu...wspolczuje ci owszem bo w chujowej sytuacji cie zostawil ale wina jest zawsze po obu stronach i wcale sobie nie pomagasz....dlatego ja nie bede komentowac tego co piszesz...wspieram cie bardzo..jako przyszla matke, ale nie jako osobe ktora jakis chuj zostawil, bo teraz to ty sobie pozwalasz na to wszystko...takie moje zdanie i juz na tym zakoncze temat...caluje cie kochana i chce dla ciebie jak najlepiej...nie chcialam cie urazic jezeli cos to przykro mi, ale uzalanie sie tu nic nie pomozeamelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość
-
Asha ja sie nie uzalam nad soba.. mam Go totalnie w dupie tylko boli mnie strasznie to ze wcale sie nie interesuje Naszym dzieckiem.. ja bede matka ale On ojcem. I nie chpdzi tu o to ze zostawil mnie czy cos. Pogodzilam sie z tym.
-
Rudzia wrote:Asha ja sie nie uzalam nad soba.. mam Go totalnie w dupie tylko boli mnie strasznie to ze wcale sie nie interesuje Naszym dzieckiem.. ja bede matka ale On ojcem. I nie chpdzi tu o to ze zostawil mnie czy cos. Pogodzilam sie z tym.
A skad wiesz ze sie chwali?