Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
byłam u gina. Pęcherzyki ładnie rosną ale dominującego na razie nie widać. Mimo to nie dał mi CLO bo nie chciałam a gin też stwierdził że skoro zaszłam w ciążę bez stymulacji jajników to spróbujemy ten sposób kontynuować. Za tydzień o 9 kolejna wizyta to będzie 13 dc więc powinno być tuż przed owu. Chyba od jutra wezmę donga
Asha lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:byłam u gina. Pęcherzyki ładnie rosną ale dominującego na razie nie widać. Mimo to nie dał mi CLO bo nie chciałam a gin też stwierdził że skoro zaszłam w ciążę bez stymulacji jajników to spróbujemy ten sposób kontynuować. Za tydzień o 9 kolejna wizyta to będzie 13 dc więc powinno być tuż przed owu. Chyba od jutra wezmę donga
Oj to cudnie...dobrze ze dobrzeto mus bzykac teraz
i czekac kurwa znowu
-
Asha wrote:Siema Gigsa
co u ciebie?
Zaczęłam od początku cyklu pić inofolic, ale na razie nic nie czuję.
Jakoś w tym cyklu nie mam ani siły, ani ochoty na starania. Mam nadzieję, że ten dziwny stan mi minie jak skończy się @ -
gigsa wrote:U mnie ok, nic się nie dzieje.
Zaczęłam od początku cyklu pić inofolic, ale na razie nic nie czuję.
Jakoś w tym cyklu nie mam ani siły, ani ochoty na starania. Mam nadzieję, że ten dziwny stan mi minie jak skończy się @
Oj to tulammam nadzieje, ze ci faktycznie polepszy
-
gigsa wrote:Oby, bo jak na razie nadzieja mi się kończy
Niby wszystko ok, a jednak coś jest nie tak. Przynajmniej tak się czuję -
Asha wrote:To dopiero poczatek cyklu kochana..mozliwe ze sie ruszy za kilka dni...jeszcze masz czas, bedzie dobrze
-
mik82 wrote:Jak ja to doskonale rozumiem...niby ok a nic nie jest ok. Niby to co nie jest ok jest łatwe do zniwelowania a ciąży jak nie było tak nie ma a jak była to szybko się skończyła i dalej dupa
O to to to
Ale u Gigsy moze byc inaczej bo ona sie krocej stara i dopiero zaczyna cykl...wiec moze dobrze bedziemik82 lubi tę wiadomość
-
mik82 wrote:Jak ja to doskonale rozumiem...niby ok a nic nie jest ok. Niby to co nie jest ok jest łatwe do zniwelowania a ciąży jak nie było tak nie ma a jak była to szybko się skończyła i dalej dupa
może to ta pogoda tak działa