Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MalaCzarna wrote:Dziewczyny dziś w toalecie wyciekła mi tkanka cała we krwi, okrągła, myślę że to był pęcherzyk. Przepraszam za dosłowność... Mam nadzieję że nikogo nie uraziłam. Beznadziejne uczucie... Miałam nadzieję, że nic nie zobaczę, a jednak...
-
MalaCzarna wrote:Dziewczyny dziś w toalecie wyciekła mi tkanka cała we krwi, okrągła, myślę że to był pęcherzyk. Przepraszam za dosłowność... Mam nadzieję że nikogo nie uraziłam. Beznadziejne uczucie... Miałam nadzieję, że nic nie zobaczę, a jednak...
Jej -
-
amelia04072006 wrote:to cos ty kupiła bojownika czy co?
Skalary dwa male, ale juz wytlukly pol akwaruim....niezle sa haha
Ale ganiaja te biedne ryby po calym akwariumWiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 14:15
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Zajebiscie smazylas napisalam hahaha....to dzisiaj prawie jak na diecie
Hehe no ale caly dzien podjadam.. ;/ caly czas czuje jak by cos na zoladku stalo.. Wazylam sie dzis i poki co od tygodnia nic nie przytylamAsha lubi tę wiadomość