Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:Hehe no ale caly dzien podjadam.. ;/ caly czas czuje jak by cos na zoladku stalo.. Wazylam sie dzis i poki co od tygodnia nic nie przytylam
No to jedziesz jedziesz nie no co ty zartuje...te gatki ze mozesz czy masz jesc za dwoch to bzdura...jedz tyle na ile masz ochote i tyleRudzia lubi tę wiadomość
-
MalaCzarna wrote:Cokolwiek by to nie było to te tkanki i skrzepy są okropne. ;( A ten konkretny był okrąglutki, taka bańka przezroczysta otoczona krwią.
-
amelia04072006 wrote:w poprzednim cyklu zrobilam sobie test ciazowy i wyszedl pozytywnie a nastepnego dnia dostalam krwotok. wieczorem na podpasce znalazlam dwie rzeczy- jeden to jakis kawalek skrzepu caly oblepiony krwia a drugi tez podobny do tego pecherzyka. tez byl bialy i tylko lekko po brudzony, dlatego dokladnie go widzialam. nie bylo to przyjemne. bylby to 5 tydzien z kawalkiem
-
Czarna gdyby nie ten wczesny test to byc moze to by byla ciaza biochemiczna, o ktorej bys wogole nie wiedziala...co nie zmienia faktu, ze o niej wiesz i to boli...ale fasolka byla slaba i byc moze by obumarla naturalnie duzo wczesniej gdyby nie proszki....takie moje zdanie....ale rozumiem ze jest ci ciezko.....sprobuj nabrac sily na naowy cykl
amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej byłam wczoraj na usg i w 15dc pęcherzyk jest 17,78mm
nie jest najgorzej. Tylko , że teraz wyjątkowo z lewego jajnika a nie prawego jak zawsze... dziwne...
ja mam dzis płaczliwy dzień... od rana mąż mi dogryza, poniża i chamsko odpowiada ciągle każe coś robić... sprzatamy na budowie tyram jak dziki osioł a on jeszcze żebym u mamusi jego pozamiatała schody , bo nabrudziliśmy ... no masakra.. i w ogóle.. woła mnie.. ja sie pytam co .. a on jajco i z miną jakbym zabiła mu pół rodziny ...
ja nie wiem mam powoli dosyć takiego traktowania ;( uderzyłam się głową o drewnianą deske .. to jeszcze mnie opieprzył , że niezdara jestem ;( -
nick nieaktualny
-
Mnie tak wszystko boli ze chyba beda nici z bzykania...doslownie wszystkie miesnie...ledwo chodze i kurwa jeszcze zeby.... no masakra...spac mi sie dalej chce....niedobrze mi nie wiem co jest grane, ale chujnia po calosci...moze to te cholerne prochy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 15:56
-
Nelly1507 wrote:a najgorsze to to , że ja już uwierzyłam w to , że jestem ta najgorsza, że niedorajda ze mnie
Nie daj sie kochana...bo to juz bedzie koniec jak w to zaczniesz wierzyc....to jego pieprzone niskie poczucie wlasne wartosci...to przez to cie tak traktuje, zebys sie chujowo czula i nigdzie nie poszla i go nie zostawila....nie daj sie -
nick nieaktualnyahh... ja nie mam siły , bo zaraz mi powie , że jestem nie ogarnięta , że ciumcia, że taka cicha i w goóle zawsze taka byłam a on to wykorzystuje.. dla mnie kobieta powinna byc delikatna a nie jak chłop... no ale widać że to źl4e
mam dość wszystkiego dziś ;(