Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:witam kochane ja nie najlepiej sie dzis czuje.. bierze mnie na wymioty..
Chce zrobic dla dzidzi album ze zdj takimi od samego poczatku ale dopiero jak bede pewna ze wszystko jest w porzadku
To bedzie na pierwszej stronie Pare tych testow robilam a to jeden z nich
http://zapodaj.net/b3a821ceeebaa.jpg.html -
Rudzia wrote:Nelly dokladnie wiem jak sie czujesz..
Ja dzis dostalam widomosc ze mam Mu dac spokoj.. juz nie bedzie dobrze miedzy nami.. -
nick nieaktualnyno kurde tak mi jakoś źle normalnie aż mnie myśl naszła, może nie powinnam , ale boje się mieć dzieci , bo jak dziecku coś nie wyjdzie lub nie uda się to też ma byc tak szykanowane? i to przez ojca... bo ja to sie już przyzwyczaiłam , że mój mąż taki jest , ale nadal za kazdym razem płacze... co też jest wyśmiewane , że płaczę na dodatek dziś mam chyba owulacje , bo ładne krechy mi wyszły ;(
-
Nelly nie daj się. Wspaniała z Ciebie kobieta i nie pozwól sobie myśleć inaczej. Skoro Twój mąż wali takie teksty do Ciebie to może to z nim coś jest nie tak i sam przez to chce się dowartościować
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Ja akurat jestem taką osobą, że sobie bym na to nie pozwoliła. U mnie byłby wet za wet, a szacunek za szacunek
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Nelly1507 wrote:hej byłam wczoraj na usg i w 15dc pęcherzyk jest 17,78mm
nie jest najgorzej. Tylko , że teraz wyjątkowo z lewego jajnika a nie prawego jak zawsze... dziwne...
ja mam dzis płaczliwy dzień... od rana mąż mi dogryza, poniża i chamsko odpowiada ciągle każe coś robić... sprzatamy na budowie tyram jak dziki osioł a on jeszcze żebym u mamusi jego pozamiatała schody , bo nabrudziliśmy ... no masakra.. i w ogóle.. woła mnie.. ja sie pytam co .. a on jajco i z miną jakbym zabiła mu pół rodziny ...
ja nie wiem mam powoli dosyć takiego traktowania ;( uderzyłam się głową o drewnianą deske .. to jeszcze mnie opieprzył , że niezdara jestem ;( -
Ja nie rozumiem jak niektorzy faceci potrafia byc tacy podli
Zostawil mnie z dzieckiem i jeszcze mowi ze mam mu dac spokoj i ze jestem nienormalna.. no kurde zawsze jak cos bylo nie tak to zawsze obwinial o to mnie .. ze jestem zazdrosna ze siw czepiam ze jestem natarczywa.. no ale normalny facet ktory kocha chce spedzac czas ze swoja dziewczyna i chce z nia rozmawiac.. a kiedy On ma np kaca to juz caly dzien sie nie odzywa .. bo zle sie czuje.. ale nie odzywa sie tylko do mnie bo z kumplami wtedy normalnie sie umawia itd. Wiem ze zasluguje na cos wiecej ale to takie ciezkie zapomniec o kims kogo sie kocha -
Nelly1507 wrote:ahh... ja nie mam siły , bo zaraz mi powie , że jestem nie ogarnięta , że ciumcia, że taka cicha i w goóle zawsze taka byłam a on to wykorzystuje.. dla mnie kobieta powinna byc delikatna a nie jak chłop... no ale widać że to źl4e
mam dość wszystkiego dziś ;( -
nick nieaktualnywszystko jest popierdolone ;( jesteś za dobra źle, chcesz być chamska też źle ... ;(
wyrzywa sie na mnie o to , że ze mną wszystko w porządku , bo mam pecherzyki i owulacje a z nim jest mały problem ... z tym nasieniem ... ale to ja dostaje za wszystko ;( -
Wlasnie z checia bym mu oddala mieszkanie i wszystko .. nie wziela od niego nic tylko ze wtedy dziecka juz nigdy by nie zobaczyl nawet jakby chcial.. tylko ze nie mam wtedy dokąd pojsc jestem w meg dolku.. chcialabym moc zaczac wszystko od nowa.. tylko ze tu mi bedzie ciezej..
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Wlasnie z checia bym mu oddala mieszkanie i wszystko .. nie wziela od niego nic tylko ze wtedy dziecka juz nigdy by nie zobaczyl nawet jakby chcial.. tylko ze nie mam wtedy dokąd pojsc jestem w meg dolku.. chcialabym moc zaczac wszystko od nowa.. tylko ze tu mi bedzie ciezej..
-
amelia04072006 wrote:rudzia a gdybys sie dowiedziala jak to prawnie wyglada? gdy facet zostawia kobiete w ciazy czy nie mozna go szrpnac finansowo?
-
Rudzia wrote:Wlasnie z checia bym mu oddala mieszkanie i wszystko .. nie wziela od niego nic tylko ze wtedy dziecka juz nigdy by nie zobaczyl nawet jakby chcial.. tylko ze nie mam wtedy dokąd pojsc jestem w meg dolku.. chcialabym moc zaczac wszystko od nowa.. tylko ze tu mi bedzie ciezej..
Rudzial ...to nie ma daj mi spokoj...on jest ojcem i alimenty ma placic...odpowiedzialnosc ojcowska jest do cholerygigsa lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:rudzia a gdybys sie dowiedziala jak to prawnie wyglada? gdy facet zostawia kobiete w ciazy czy nie mozna go szrpnac finansowo?
-
Asha wrote:Rudzial ...to nie ma daj mi spokoj...on jest ojcem i alimenty ma placic...odpowiedzialnosc ojcowska jest do cholery
-
Kurwa nie spodziewalam sie twgo po nim!! Cieszylam sie ze sie uklada ze znalazlam prace ze bedziemy mieli wieksze mieszkanie nie sadzilam ze sie udalo z fasolka wiec to bylo jeszcze wieksze szczescie a On mnie wtedy zostawil ! (
-
Rudzia wrote:Na pewno pozniej alimenty.. a teraz.. hmm.. byx moze tez cos.. wiem ze kolezanka moja chce swojego bylego ktory tez ja zostawil pozwac o wyplacenie jej za caly okres ciazy..ale to w PL.. ja taka nie jestem. I to jest najgorsze.. ze teraz mimo wszystko bede chciala mu pokazac ze sama dam sobie rade.. i niczego od niego nie chce
Asha lubi tę wiadomość