Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam. Pół wieczoru doczytywałam i udało się dopiero teraz w nocnej przerwie na siku.
Shimmer straszne przeżycie, jesteś bardzo dzielna. Modła zrobiłam za Ciebie i dzidzię, wierzę że będzie dobrze. Krwawienie nie było z szyjki więc na pewno dzidzia jest cała i zdrowa ale swoją drogą to kawał ch... z tego nawet nie wiem jak go nazwać.
Amelia co do dawania w dupe przez życie to trzeba wierzyć że kiedyś nam to wszystko wynagrodzi i przyjdzie dobry czas.
Gipsa i Iza dobrze że u Was się biorą za basanka bo to może wszystko zmienić diametralnie i dość szybko. Niestety co do plemniorów to one są ostatnio częstą przyczyną i warto je zbadać jak najszybciej mimo iż ród męski ma to do siebie, że nie lubi się badać ale trzy miechy na produkcję nowych to sporo czasu.
Na koniec dodam, że wczorajsza powtórka mojego USG genet dała już lepsze wyniki i znów fajnie trafiłam na dobrą panią genetyk i będziemy często zaglądać do mojego maleństwa, które na 80% jest chłoptasiem.
Tymczasem dziewczynki, całuję wszystkie. Próbuję wpaść w kolejną fazę snu. Do usłyszonka.
PS nie miejcie za złe że żadko piszę ale podczytuję Was często i zawsze zanim doczytam to już brak weny na własny wpisIza75, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
No więc ja mam przerwę na siku mojego najnowszego dziecka- 4 tygodniowego kociaczka ( dziecko chciało a teraz ona sma w najlepsze chrapie a matka zapierdala po nocy za kotem. Już nie powiem o mierzeniu tempki.
Kluseczka masz zwolnienie L4 więc jestes usprawiedliwiona ale pamiętaj ze nam wirusów potrzeba.
Dobrze że trafiasz na lekarzy którzy chcą pomoc i uspokoić. To już duzo że nie jesteś zostawiona w niewiedzy i w strachu .
Żyje nadzieja że kiedys moje życie bedzie normalneWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 05:14
kluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Laski
Ja na chwilę, zaraz idę pod prysznic, a przed siódmą lecę do babki.
Amelia Twoja karta się odwróci... Cierpliwości :*
Shimmer i jak tam?
Gigsa :*
Asha, Słońce... Jesteś Naszym głosem :*
Iza, Mik :*
Rudzia - głowa do góry, cycki do przodu i idziesz przez życie
Myślę cały czas o WasBędę po południu :*
Iza75, amelia04072006, mik82 lubią tę wiadomość
-
Hej Kochane
wpadam na chwilkę żeby podziękować za pamięć i kciuki
Już wieczorem plamienie było małe i prawie czarne, dziś jest tak samo więc to pewnie resztki krwi z wczoraj. Na 10 mam wizytę u prywatnego gina i zobaczymy co z niej wyjdzie. Potem wracam do domu, pewnie coś zjem i na 14 mam to usg więc wrócę pewnie koło 17.
Buziaki i miłego dnia wam życzęKciuki się przydadzą dalej
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
Witam sie i ja, choć na chwilke
Sylwia no nareszcie znaka życia dalas
Kluska dobre wiesci, super:-) wiem ile nerwów kosztuje każde usg genetyczne a jak jest ok to czlowiek odrazu skrzydel dostaje...
shimmer trzymam kciuki za Twoje, wczoraj myslalam ze mnie szlag trafi jak doczytalam ..no ale jak juz dobrze to najwazniejsze
Amelia bidulo myslalam, ze czeka Cie ciezka noc bo córcia chora a Ty jeszcze za kocina biegalas... moja kota jak ja wzięliśmy malutka to właściwie odrazu wszystko ogarnęła i kłopotu nie bylo zadnego..
Sylwia87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Sylwia miło Cię czytać
Asha raz masz nieobecność usprawiedliwioną, kolejnym razem będzie nagana
Kluska wszystko bedzie dobrze z Twoim maluszkiem i cieszę się że już to usg było bardziej pozytywne niż poprzednie
Shimmer czekam na Twoje wieści z prenatalnego z niecierpliwością
Amelia kociny 4-tygodniowej zazdraszczam ale wyłażenia z nią o 4 już nie koniecznie
Iza dziecko Ci chyba za długo pospać w urlopik nie dało
U mnie dziś tempki znów nie ma, bo młody jest chory i oczywiście spał z mamunią przez to i dychał na mnie pół nocy więc oczywiście sobie pospałam. Niby zmierzyłam ale niewiarygodna więc nawet nie wpisuję.
Idę pracować , potem zajrzę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 09:25
Asha, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
Siema Mik...to tak jak u mnie z temp
Zapomnialam o Ameli...ja pierdole ...amelia..ty widze zoo zalozysz zanim zajdziesz a potem jeszcze przedszkole...nie zanudzisz to napewno...
Klusko milo widzidziec oczywiscie tylko ja mam pamiec zryta, to ze nie pisze to nie znaczy ze nie widzekluska lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Siema Mik...to tak jak u mnie z temp
Zapomnialam o Ameli...ja pierdole ...amelia..ty widze zoo zalozysz zanim zajdziesz a potem jeszcze przedszkole...nie zanudzisz to napewno...
Klusko milo widzidziec oczywiscie tylko ja mam pamiec zryta, to ze nie pisze to nie znaczy ze nie widzeAsha lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:
sobie przypomnij o tej obowiązkowej obecności wieczorem
Izunia Kochana 100 lat Ci życzę w zdrowiu i radości z gromadką zajefajnych glutów
Wieczorem się melduję z czerwonym winkiem (będę opijać urodziny Izy i poprawiać sobie endo przy okazji)
Asha, amelia04072006, Iza75 lubią tę wiadomość