Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Katjaa wrote:Hej Kochane!!! :*
Asha trzymam kciuki! :*dotik, amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mik82 wrote:wcześnie znowu
To zmęczenie materiału
-
25staraczka25 wrote:Dzień dobry
ja jeszcze leże , czekam na kawę
Jak pomyślę , że musze wstać i sprzątać to głębiej chowam się pod kołdrę .... wymyślił sobie mężulek wieczorną imprezkę ....
25staraczka25, mik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:hej Katjaa...zmieniłaś avatara...amelia znów będzie miała zawieszenie kto to?
Katjaa lubi tę wiadomość
-
czesc kochane... juz po ... doktorek zajebisty i bardzo konkretny
w koncu 300 dostal
w kazdym razie moj poszedl z kubeczkiem teraz za nastepne 120
co by sprawdzic czy wyniki sa wiarygodne bo tutaj sa specjalisci, myslalam ze bedzi musial jeszcze raz z jednej strony to do rze ze dzisiaj bo nie bedziemy musieli jechac jeszcze raz a z drugiej moja owu poszla sie jebac ale i tak pewnie gowno by bylo z tego ale to zawsze... powiedzial ze zwynikow tych co mamy wynika ze smialo mozemy isc do ivf
ale ... skoro nic prze tyle czasu nie wychodzi to sie dziwize nickurwa nie robia
spoko koles naprawde
wart bylo .... ma do nas zadzwonic za tydzien z wynikami ... juz za darmoszke
do uslyszenia laseczki pozniej bo jeszcze w klinice siedze na starego czekammam nadzieje ze wyprodukuje cos konkretnego.... ceka nas 6 godzin jazdy teraz
caluje
25staraczka25, mik82, amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:czesc kochane... juz po ... doktorek zajebisty i bardzo konkretny
w koncu 300 dostal
co by sprawdzic czy wyniki sa wiarygodne bo tutaj sa specjalisci, myslalam ze bedzi musial jeszcze raz z jednej strony to do rze ze dzisiaj bo nie bedziemy musieli jechac jeszcze raz a z drugiej moja owu poszla sie jebac ale i tak pewnie gowno by bylo z tego ale to zawsze... powiedzial ze zwynikow tych co mamy wynika ze smialo mozemy isc do ivf
ale ... skoro nic prze tyle czasu nie wychodzi to sie dziwize nickurwa nie robia
spoko koles naprawde
do uslyszenia laseczki pozniej bo jeszcze w klinice siedze na starego czekammam nadzieje ze wyprodukuje cos konkretnego.... ceka nas 6 godzin jazdy teraz
caluje
Cudownie -
Cześć dziewczynki
Cześć Staraczkomasz zajebistą kiecę w awatarku
Nie poznałam Cię Katjaa
Iza ja już odebrałam tsh i ft4. Tsh mam 1,78 a ft4 15,26 przy normie od 12to chyba raz w życiu dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 13:30
-
nick nieaktualnyAsha wrote:czesc kochane... juz po ... doktorek zajebisty i bardzo konkretny
w koncu 300 dostal
spoko koles naprawde
caluje
Super ... teraz cierpliwości do wyników -
Asha wrote:czesc kochane... juz po ... doktorek zajebisty i bardzo konkretny
w koncu 300 dostal
spoko koles naprawde
caluje
-
Chciałam zgłosić swoją nieobecność
Nie będzie mnie w weekend bo mam pierwszy zjazd na uczelni
i jestem przerażona ilością jedzenia, którą muszę ze sobą wziąć (jem co 2 godziny mniej więcej bo inaczej mi niedobrze) i faktem, że muszę wziąć torebki na rzygi bo do toalety w razie czego na bank nie dobiegnę
Trzymajcie kciuki Kochaneamelia04072006 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:aaaa o jeszcze.... 4 polskie pary w poczekalni hahahhaah taki jest zajebisty system w uk
...ale Twój anglik więc może jednak nie...
-
shimmer_lip wrote:Chciałam zgłosić swoją nieobecność
Nie będzie mnie w weekend bo mam pierwszy zjazd na uczelni
i jestem przerażona ilością jedzenia, którą muszę ze sobą wziąć (jem co 2 godziny mniej więcej bo inaczej mi niedobrze) i faktem, że muszę wziąć torebki na rzygi bo do toalety w razie czego na bank nie dobiegnę
Trzymajcie kciuki Kochane...ło matko jak ja Ci współczuję...w życiu by mi się nie chciało teraz wracać na uczelnię więc też bym rzyga miała
Trzymaj się bidulko i nie zarzygaj tam wszystkich na wstępie bo Cię raczej nie polubią