Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:Shimmer biedaczko :* współczuję! też mam szkołę w ten weekend
Amelia! nie ukrywaj się, widziałam Cię!dyskretna mialam byc:D
czesc laskiwitaj staraczka
Asha wez no se bzyknuj moze owulacje jeszcze uratujesz. upoluj jakies krzaczory i do boju
iza kiedy bedziesz zeby oblac te twoje urodziny ,bo poprzednia impreza jakos nie wypalila ?
resztamusze obczytac co sie dzialo- do wieczora dam rade
sorry
aaaa shimmer badz dzielna - to tylko jeden semestrWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 18:00
shimmer_lip, dotik, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKOCHANE chciałam Wam życzyć udanego weekendu ja wybywam bo to mój weekend urodzinowy (jutro)... może nie ma mnie tutaj często ale myślę o Was!!! :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 15:01
dotik, 25staraczka25 lubią tę wiadomość
-
mik82 wrote:obecność usprawiedliwiona
...ło matko jak ja Ci współczuję...w życiu by mi się nie chciało teraz wracać na uczelnię więc też bym rzyga miała
Trzymaj się bidulko i nie zarzygaj tam wszystkich na wstępie bo Cię raczej nie polubiąale i tak się boję
w mojej szkole są prawie sami faceci i damska toaleta jest jedna na samym końcu korytarza od pierwszego piętra w górę (jak zajęcia są na parterze to trzeba lecieć na koniec korytarza i piętro wyżej) więc nie ma takiej opcji żebym w razie czego dobiegła
Jak to było ostatnio? Będzie zabawa, będzie się działomik82 lubi tę wiadomość
-
Oj Shimmer bidulko Ty nasza :*
Oby te wymioty szybko się skończyłyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 15:17
-
Okna pomyte, chata błyszczy
Teraz kawusia, obiad i do roboty
Mik, Amelia jak tam Wasze maleństwa się czują? Choróbsko ogarnięte? -
Hej dziewuszki, ogarnelam wreszcie chalupe i czekam na tesciowa i Glutka, zaraz nadejdą pewnie co bym za dlugo sie nie nudzila
Asha ja pierdole tak sie ciesze, ze musi byc ja pierdolewiem, ze to jeszcze nic nie znaczy bo jeszcze wyniki itd ale wreszcie coś pozytywnego sie zaczyna...
Amelia co za gafaurodziny kochana urodziny
będę wieczorem mam nadzieje, ze Glutek dzis nie zastrajkue znowu ze spaniem...
Shimmer wyniki są chyba ok ale to Amelia jest guru naszym największym w tej kwestii wiec jak ona powie, ze ok to ok
Staraczka witaj w klubie zrytych beretów
Katja udanego wypoczynku i milego dnia urodzinowego oraz spelnienia marzeń
gigsa fajny ten Twoj:-) ja to bym sobie mogla isc na uklad...juz widzę jak mój okna myje taaaa...
Sylwia a tak w ogóle to co to ma byc? Gdzie Ty sie ciągle szlajasz?Katjaa, Sylwia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gigsa wrote:Okna pomyte, chata błyszczy
Mik, Amelia jak tam Wasze maleństwa się czują? Choróbsko ogarnięte?. trochę ja brzuch bolał ale szybko przeszło.
izunia- sie poprawiłamnikt nie zauważy. tak czy tak masz imprezę do oddania
shimmer nie wiem jakie są normo ciążowe, czy w ogóle są jakieś - ten temat przede mnąjestem w ciąży, wiec muszę się zacząć tym interesować
żeby mój chłop tak chciał umyć mi chociaż jedno okno- pół okna- to łoooo bym mu dupy za to dała
Iza75, mik82, gigsa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fajnie, kazda nowa zryta grzywka jest miło widziana
. mamy taki cichy regulamin. dlatego, ze jest nas malo to interesujemy sie soba. nie mowimy tylko o sobie- jestesmy razem na dobre i złe
25staraczka25, mik82, Iza75, Katjaa lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Okna pomyte, chata błyszczy
Mik, Amelia jak tam Wasze maleństwa się czują? Choróbsko ogarnięte?
-
Katjaa wrote:KOCHANE chciałam Wam życzyć udanego weekendu ja wybywam bo to mój weekend urodzinowy (jutro)... może nie ma mnie tutaj często ale myślę o Was!!! :*
amelia04072006, Katjaa lubią tę wiadomość