Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
mik82 wrote:ale zobacz że ona ma progesteron 15 a ja taki też miałam a potem w kolejnym cyklu był 7, i staraczka ma za sobą poronienie w 16 tc bez przyczyny...nie zdziwiłoby mnie gdyby progesteron był powodem choć wtedy chyba powinno polecieć do 13 tc bo potem to już łożysko produkuje progesteron...
. szkoda ze lekarzom to wisi
-
amelia04072006 wrote:nie wierze w poronienia bez przyczyny, zawsze cos jest inaczej by nie poleciala
. szkoda ze lekarzom to wisi
-
amelia04072006 wrote:to dotik albo jeszcze iza bo gigsa to slodkie malenstwo jest
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:poczekaj, jak mu powiem to ty sie nawet nie zdarzysz zdziwić
-
mik82 wrote:no właśnie to bez przyczyny to o progesteronie myślałam, bo jeśli z badań histopatologicznych nic nie wynika to znaczy że to nie płód był przyczyną tak jak u mnie tylko matka i jej hormony...prolaktyna to dobry krok
czemu lekarze nie zwracaja na to uwagi a jak sie im cos podpowiada to traktuja cie jak totalny ciemnogrod ? -
amelia04072006 wrote:łoooo to teraz dotika na ciebie napuszcze
chociaż miłość matki jest ślepa i bezwarunkowa hahaha
dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:no i maly progesteron to przyczyna
czemu lekarze nie zwracaja na to uwagi a jak sie im cos podpowiada to traktuja cie jak totalny ciemnogrod ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 20:17
-
mik82 wrote:bo im się wydaje że jak mają medycynę skończoną to wiedzą wszystko najlepiej a to że to twoje ciało, twój organizm i czujesz że coś jest z nim nie tak to znaczy że jesteś przewrażliwiona, nawiedzona albo wariatka
jestem matka wariatka bo szukam i nie odpuszczam
jestem kretynka bo szukam i nie ufam lekarzom -
amelia04072006 wrote:ona cie zje w calosci wypluje tylko klaki
ja bym jej unikala obrazilas jej dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 20:22
dotik lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:a ci wiesz ? - mnie tak traktuja
jestem matka wariatka bo szukam i nie odpuszczam
jestem kretynka bo szukam i nie ufam lekarzom