Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymoje endometrium tez najlepsze nie jest ostatnie usg w Pl 2 lipca dzień przed @ 7.8 mm . Na usg powiedział , że trochę cienkie ...
O dongu sporo dziewczyn pisało , że mocniej krwawią , silne bole głowy itd. głównie skutki uboczne . Pozytywy tez są oczywiście ale jestem raczej ostrożna co do rożnych ziółek dlatego wolę upewnić się tysiąc razy , że warto -
karina257 wrote:Fajnie dziewczyny ze jest takie forum i Wy ktore odp i pomagacie:)
a zaraz ty bedziesz miała autoryteta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:41
mik82 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:moje endometrium tez najlepsze nie jest ostatnie usg w Pl 2 lipca dzień przed @ 7.8 mm . Na usg powiedział , że trochę cienkie ...
O dongu sporo dziewczyn pisało , że mocniej krwawią , silne bole głowy itd. głównie skutki uboczne . Pozytywy tez są oczywiście ale jestem raczej ostrożna co do rożnych ziółek dlatego wolę upewnić się tysiąc razy , że warto25staraczka25 lubi tę wiadomość
-
karina257 wrote:Dodam ze w 12dc zaczelam czuc ostre klucie w lewym jajniku...klucie trwalo jakies pol dnia i przestalo wiec moze to byla owulacja....od nast okresu zaczne badac temp i uwaznie obserwowac cykl:)
A mierzenie tempki polecam
Z pytaniami wal śmiałomik82, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
gigsa wrote:Laski a czemu donga się tak krótko bierze? I to zioła do zaparzania są? Może i ja się skuszę w kolejnym cyklu, bo jakoś inocudo na mnie chyba nie działa poza tym, że chudne w ciągu tygodnia prawie 1,5 kg
ja mam kapsułkiWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:45
-
nick nieaktualnyamelia04072006 wrote:dong jest ziolowym odpowiednikiem clostybegytu czyli preparatem na stymulacje i poprawia endometrim . zaczelam go brac bo wole ziola a wielu laskom sie dzieki niemu udalo. czy mi i miki sie uda - zobaczymy
opinie o wyspach juz slyszalysmy i az sie nie chce wierzyc zeby w cywilizowanym kraju takie bezprawie panowalo.
robilas jakies badania?
Progesteron ( 3 razy) , TSH FT 3 i 4 plus ogólna morfologia ob wszystko w normie ... Dzięki w takim razie zakupię to cudo -
25staraczka25 wrote:moje endometrium tez najlepsze nie jest ostatnie usg w Pl 2 lipca dzień przed @ 7.8 mm . Na usg powiedział , że trochę cienkie ...
O dongu sporo dziewczyn pisało , że mocniej krwawią , silne bole głowy itd. głównie skutki uboczne . Pozytywy tez są oczywiście ale jestem raczej ostrożna co do rożnych ziółek dlatego wolę upewnić się tysiąc razy , że warto -
nick nieaktualny
-
karina257 wrote:Dodam ze w 12dc zaczelam czuc ostre klucie w lewym jajniku...klucie trwalo jakies pol dnia i przestalo wiec moze to byla owulacja....od nast okresu zaczne badac temp i uwaznie obserwowac cykl:)
-
gigsa wrote:Laski a czemu donga się tak krótko bierze? I to zioła do zaparzania są? Może i ja się skuszę w kolejnym cyklu, bo jakoś inocudo na mnie chyba nie działa poza tym, że chudne w ciągu tygodnia prawie 1,5 kg
bo sa na stymulacje pierwszej fazy a pozniej moga miec efekt poronnymik82 lubi tę wiadomość
-
karina257 wrote:Nigdzie sie stad nie wybieram;) zostaje z Wami:)dzieki mik:)dokladnie, oby ten okres byl za rok:) a po jakim czasie od zaplodnienia mozna juz zrobic test?
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amelia04072006 wrote:koniecznie zacznij bo to duzo ci pomoze. ja dzieki temu wiem, ze jestem chora i za raz uderze w menopauze
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
25staraczka25 wrote:Progesteron ( 3 razy) , TSH FT 3 i 4 plus ogólna morfologia ob wszystko w normie ... Dzięki w takim razie zakupię to cudo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 19:52