Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
ja też mam autoryteta i widzę u ciebie ciążę a nie menopauzęamelia04072006 wrote:ci mowie
powaznie
sie nie smiej
auutoryteta mi psujesz 
-
nick nieaktualny
-
już się nie odzywam...ale jak wróci asha to z nią zagadam i cię załatwię...bo ona ma większego niż Tyamelia04072006 wrote:a patrz
gdybys nie powiedziala to bym nie wiedziala
dobra to cicho byc 
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Twój progesteron Kochana to dupy nie urywa wiesz? Większość ginów przy takim progesteronie przepisuje wspomagacze. Nie jest źle ale większość ginów stwierdzi że powinno być powyżej 18 przy staraniach o dziecko25staraczka25 wrote:TSH 0,943 IU/ml
FT3 2,04
FT 4 1.2
Progesteron II faza cyklu 7dpo 14,5 8dpo 15,01 9 dpo 15,24
amelia04072006 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale zobacz że ona ma progesteron 15 a ja taki też miałam a potem w kolejnym cyklu był 7, i staraczka ma za sobą poronienie w 16 tc bez przyczyny...nie zdziwiłoby mnie gdyby progesteron był powodem choć wtedy chyba powinno polecieć do 13 tc bo potem to już łożysko produkuje progesteron...amelia04072006 wrote:bardzo szkoda, bo czesto ona rozwala owulacje, albo nie pekaja pecherzyki
-
ta pierdoła nawet gryźć nie umie a Ty tu o zjedzeniu mówisz hahaha...wyliże mnie na śmierćamelia04072006 wrote:a ja postrasze cie tik takiem dotika i cie zje - zobzczysz

dotik lubi tę wiadomość