Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Iza75 wrote:wszystko naraz ale najmniej Wasze bzykanie
..po prostu znowu bedzie dupa blada i kolejny miesiac w pizde..a moze to moj ostatni miesiac...Kochana nie mam siły..ide se...buziaki, jutro bede
Ja pierdole...ze ta matula twoja musiala przyjechac tak wczesnie...tak to by bzyknal i git by byl....ale widzialam ze test robilas chyba i jeszcze nedatywny wiec moze owu bedzie pozniej to moze jescze znajdziecie okazje jakos...te plemniory to tam dlugo moga siedziec...cholera by to wziela...wszystko sie jebie znowutulam kochana
-
dotik wrote:ale ten śluz to gołym okiem, czy tylko jak grzebniesz to widzisz?
-
Asha wrote:Bralas castagnusa kiedys?
-
dotik wrote:szyje masz otwartą, to może jeszcze resztki @ albo już okołoowulacyjne??
-
gigsa wrote:Nie, bo mi nic nie chcą dawać, bo owu widzą, że było, bo akurat tak wychodzi jak idę i mówią, że ok i nic nie trzeba
Castagnus nie jest na recepte...poczytaj o nim...moze akurat bylby dla ciebie..ja mialam kiedys plamienie i wszystko przeszlo wlasnie po castagnusie -
gigsa wrote:Gin mówi, że resztki @ ale czemu tak długo. Kiedyś miałam max 3 dni
ale wiesz, jak to jest. cykl a cykl, kobieta zmienną jest i nigdy nie jest do końca tak samo. ja myślę, że bardziej niepokojące byłoby , gdyby to plamienie bardziej w środku, bliżej końca cyklu i było widoczne na papierze/gaciorach. ?Asha lubi tę wiadomość
jestem w ciąży, urojonej i spożywczej.
-
Asha wrote:Ide spac kobitki...musze wczorajsza noc odespac...bede rano...trzymajcie sie kocchane
caluski
Ja idę szperac po necie i poczytam o tym castaganusie