Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
dotik wrote:Cześć Kochana! ja bym strzelała, że owu u Ciebie ok 11dc. spektakularnego skoku nie było ale nie o to chodzi:)
Witaj kochana...jak sie czujesz?
No zobaczymy...jutro jeszcze zmierze, ale juz sie wkurwiam oczywiscie myslalam ze mi wyznaczy dzisiaj...nie chodzi tu o ciaze ale zeby owu byla...skok jakis byl...moze jutro pojdzie bo mi sie zdaje ze owu byla wczoarja wiec moze akurat jeszce ruszy -
dotik wrote:ehehehe
nawet nie progesteron, to już ciąża bankowo
fizjoterapię.
Ooooooo...jak milutko to zielono bedzie cudnie
Fizjoterapie mowisz...to dobrze, bo ja mam rwe kulszowa to jakbyco to do ciebie wale jak w dym hahahahahWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2014, 10:23
dotik lubi tę wiadomość
-
Asha trzymam kicuki
a owu sie nieprzejmuj pewnie byla tylko tempka powoli idzie w gore
Dotik dziekiale ja poczekam z testowaniem .. wg mnie owulka moglabysc u mnie 23 dc .. czyli do piatku ma czas ..
a wole isc na pazurki niz wydawac na testott..
wczoraj zrobilam test... psychologicznyhihi od tejpory tylko takie testy robie..
siostra kiedys mi powiedziala ze jak szla po test toczula ze wyjda II kreski i ze idzie tyko po formalnosc
wiec stanelam przed apteka .. i nic.. stwierdzialm ze szkoda mi kasy
no i dwa kto mnie przyjmie pozniej z brzuchem jakbym powiedziala mezowi toby stwierdzil ze chyba w tango poszlam na panienskimAsha, amelia04072006 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha trzymam kicuki
Dotik dziekiale ja poczekam z testowaniem .. wg mnie owulka moglabysc u mnie 23 dc .. czyli do piatku ma czas ..
wczoraj zrobilam test... psychologicznyhihi od tejpory tylko takie testy robie..
siostra kiedys mi powiedziala ze jak szla po test toczula ze wyjda II kreski i ze idzie tyko po formalnosc
no i dwa kto mnie przyjmie pozniej z brzuchem jakbym powiedziala mezowi toby stwierdzil ze chyba w tango poszlam na panienskim
testy dostalam za darmo i to pozytywne wiec nie wydam na nie ani zlotowki w tym miesiacu. genialna jestem
Asha, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Asha trzymam kicuki
no i dwa kto mnie przyjmie pozniej z brzuchem jakbym powiedziala mezowi toby stwierdzil ze chyba w tango poszlam na panienskim
Zajebista masz temp...ale by cidnie bylo gdyby sie udaloAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nie no na pazury musze isc jutro ide na farbowanie wlosow w sobote zrobic sie na bostwo.. w granicach rozsadku coby nieprzycmic panny mlodej
dotik lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Bo masz temp za wysokie przez pierwsze kilka dni cyklu jak je wywalisz to ci wyznaczy
albo je zniweluj