Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
zreszta moj Michal jest "inny" jesli chodzi o %
woli najjesc sie ciast slodyczy nic napisc sie wodki
a ze nie moze mieszac ciast z wodka bo pawia ma niezlego pozniej ..to wybiera slodkosci -
amelia04072006 wrote:dobra zona "da" mezowi bez pytania
wiec nie wiem co oni tam sobie powiadali
-
Ania_84 wrote:zreszta moj Michal jest "inny" jesli chodzi o %
woli najjesc sie ciast slodyczy nic napisc sie wodki
a ze nie moze mieszac ciast z wodka bo pawia ma niezlego pozniej ..to wybiera slodkosciAnia_84 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:dobrze że nie jest babą bo by mu w biedra weszło
choc troche sie martwie ..bo ogolnie schudl mi 5 kg .. natomiast na buzi zrobil sie troche taki jak to znajomi mowia okraglejszy ..niby jego mama mowi ze ma lepsza cere i wogole lepiej wyglada.. aja sie martwie czy to nie od lekow..i czy nie jakis skutek uboczny ;/
niby to hormony .. wiec moze tak byc.. no ale w tym tyg zrobimy badania to zobaczymy co i jak podskoczylo ..
ogolnei maz mowi ze sie lepiej czuje..ma wiecej energiii faktycznie jak patrze na niego to widac po nim ze jakby byl..zdrowszy. a mi i tak ciagle siedzi we lbie czy te hormony nic tam nie pogorsza ;/
-
Ania_84 wrote:dokalndie
choc troche sie martwie ..bo ogolnie schudl mi 5 kg .. natomiast na buzi zrobil sie troche taki jak to znajomi mowia okraglejszy ..niby jego mama mowi ze ma lepsza cere i wogole lepiej wyglada.. aja sie martwie czy to nie od lekow..i czy nie jakis skutek uboczny ;/
niby to hormony .. wiec moze tak byc.. no ale w tym tyg zrobimy badania to zobaczymy co i jak podskoczylo ..
ogolnei maz mowi ze sie lepiej czuje..ma wiecej energiii faktycznie jak patrze na niego to widac po nim ze jakby byl..zdrowszy. a mi i tak ciagle siedzi we lbie czy te hormony nic tam nie pogorsza ;/
Chemia to zawsze chemia...wiec troche polepsza a z drugiej strony moga cos pogorszyczrobcie badania i sie okaze
-
Ania_84 wrote:dokalndie
-
wiem ..po porstu ja to mam stracha ogolnie.. u meza bylo sporo zachorowan na raka..i po prostu gdzies tam w duszy sie boje..niby markery ma ok.. ale jednak mam obawy ichcialabym zeby ta kuracja trwala jak najkrocej..niby uzupelniaja mu to czego nie ma.. i blokuja kobiece hormony .. al mi mo wszytsko ja chodze jak nasterowana
a juz niewyobrazam sobei jak mi go wezma na stol operacyjny to chyba tam fikne ;/ -
Ania_84 wrote:wiem ..po porstu ja to mam stracha ogolnie.. u meza bylo sporo zachorowan na raka..i po prostu gdzies tam w duszy sie boje..niby markery ma ok.. ale jednak mam obawy ichcialabym zeby ta kuracja trwala jak najkrocej..niby uzupelniaja mu to czego nie ma.. i blokuja kobiece hormony .. al mi mo wszytsko ja chodze jak nasterowana
a juz niewyobrazam sobei jak mi go wezma na stol operacyjny to chyba tam fikne ;/Ania_84 lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:jak ty juz tak sie wszystkim martwisz i wyprzedzasz fakty to kiedy dojdzie dziecko to bedzie tylko gorzej
sama nie wiem jak z tym walczyc..
kiedys taka nie bylam..
odkad zmienilam leki na padaczke to lekarz mnie ostrzegal ze moga one powodowac stany depresyjne, stany lekowe.. nawe dal mi leki w razie co ..
i wdze ze ja strasznie to wszytsko przechodze.. zakluemnie to juz mysle ze cos sie dzieje ;/
wiem ze to jest zle.. ale jestem panikara ostatnio straszna -
Ania_84 wrote:wiem .. niestety ja sie wszytskim przejmuje na zas ;/
sama nie wiem jak z tym walczyc..
kiedys taka nie bylam..
odkad zmienilam leki na padaczke to lekarz mnie ostrzegal ze moga one powodowac stany depresyjne, stany lekowe.. nawe dal mi leki w razie co ..
i wdze ze ja strasznie to wszytsko przechodze.. zakluemnie to juz mysle ze cos sie dzieje ;/
wiem ze to jest zle.. ale jestem panikara ostatnio straszna
Co bierzesz na padaczke???Ania_84 lubi tę wiadomość