Zdziska i Elbieta
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:wiem .. niestety ja sie wszytskim przejmuje na zas ;/
sama nie wiem jak z tym walczyc..
kiedys taka nie bylam..
odkad zmienilam leki na padaczke to lekarz mnie ostrzegal ze moga one powodowac stany depresyjne, stany lekowe.. nawe dal mi leki w razie co ..
i wdze ze ja strasznie to wszytsko przechodze.. zakluemnie to juz mysle ze cos sie dzieje ;/
wiem ze to jest zle.. ale jestem panikara ostatnio strasznaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Co bierzesz na padaczke???
-
amelia04072006 wrote:a twoje hormony jak wygladaja ?
-
Asha wrote:Myslenie tez pomaga? Cholera to ja tez zaczne myslec
ale podobno potega podswiadomosci dziala cuda -
Ania_84 wrote:Levetiracetam Teva .. podobno w tym momencie jest to jeden z najlespzych lekow i najmniej szkoldliwych dla plodu ..i fakt ogolnei po nim czuje sie o niebo lepiej tlyko stany lekow mam czesciej ..i lekar zpowiedzial ze z tym bedziemy mueisli sie uporac ;/
Asha lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Levetiracetam Teva .. podobno w tym momencie jest to jeden z najlespzych lekow i najmniej szkoldliwych dla plodu ..i fakt ogolnei po nim czuje sie o niebo lepiej tlyko stany lekow mam czesciej ..i lekar zpowiedzial ze z tym bedziemy mueisli sie uporac ;/
Ja biore dwa rozne i moj syn normalnie sie urodzil i nie zamierzam zmieniac....szkoda ze ten twoj ma takie skutki uboczneAnia_84 lubi tę wiadomość